Viikkokatsaus 38/2018 – Laine välierissä Portugalissa

20.9.2018  |  13:28  |  Raportit

Emma Laineen paluu kilpakentille pienoisen tauon jälkeen on sujunut hienosti Portugalissa – Laine ja Samantha Murray (GBR) pelaavat torstaina pääsystä nelinpelin finaaliin.

Lisäksi 70-vuotiaat naiset pelaavat 5. sijasta senioreiden MM-kilpailuissa Umagissa ja tulevana viikonloppuna ihastellaan upeita suorituksia Tampereella ja Kotkassa käytävissä Cinia Junior Grand Prix -osakilpailuissa.

Laine/Murray välierissä Portugalissa

Emma Laine (nelinpelin WTA-332) ja brittiläinen Samantha Murray (nelinpelin WTA-265) ovat napanneet kaksi otteluvoittoa $25,000 ITF-turnauksessa Lissabonissa. Puolivälierissä kolmanneksi sijoitettu pari voitti sijoittamattomat Ana Vrljicin (CRO) ja Montserrat Gonzalezin (PAR) 6-1, 6-0. Torstaisessa välierässä, joka pelataan myöhään illalla, vastassa ovat Fatma Al Nabhani (OMA)/Francisca Jorge (POR).

Mia Eklundin (kaksinpelin WTA-564) ottelut päättyivät kaksinpelin karsintaan ja tiukkaan tappioon nelinpelin avauskierroksella.

KAAVIOT

5. Cinia JGP -osakilpailut Tampereella ja Kotkassa: kaaviot julkaistu

Vuoden viidennet Cinia Junior Grand Prix -osakilpailut pelataan sisäkentillä Tampereella ja Kotkassa. 10- ja 14-vuotiaat iskevät palloja Tampereella ja 16-vuotiaat ovat Kotkassa. Molemmilla paikkakunnilla on hieno määrä pelaajia mukana, joten viikonloppuna nähdään iloista tekemistä varmasti niin kentillä kuin niiden ulkopuolella.

KAAVIOT, 10- JA 14-VUOTIAAT TAMPERE
KAAVIOT, 16-VUOTIAAT KOTKA

65-85 -VUOTIAIDEN MM-JOUKKUEKILPAILUT KROATIASSA

Kroatian Umagissa pelataan tällä viikolla supersenioreiden, eli 65-85 -vuotiaiden, MM-joukkuekilpailut. Suomen 70-vuotiaat naiset olivat hienosti alkulohkonsa toisia ja pääsivät pelaamaan sijoista 5.-8. Ensimmäisessä jatkosarjan pelissä kukistui Sveitsi ja näin Suomi pääsee pelaamaan Australiaa vastaan viidennestä sijasta.

Suomen joukkueet
naiset 65-vuotta: Renata Tuomisto, Marjo Rautvuori, Pirkko Kuorikoski
naiset 70-vuotta: Tuija Hannukainen, Marja-Liisa Hedman, Tuula Kuntsi
naiset 75-vuotta: Tuula Urmas, Aune Tuomainen, Riitta Korhonen
miehet 70-vuotta: Matti Kaistinen, Hannu Helminen, Jyrki Montell, Hans Söderström

KAAVIOT & TULOKSET

Ensi viikolla on vuorossa 65/70/75/80/85 ikäluokkien henkilökohtaiset MM-kilpailut.

PORSCHE JUNIOR TEAM FINLAND: SOOME JA MALMIO toisella kierroksella Virossa

Tällä viikolla suomalaisjunioreista Indrek Soome ja Charlotte Malmio olivat kilpailemassa alle 16-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksessa Virossa. Molemmat ottivat yhdet kaksinpelivoitot ennen kuin joutuivat taipumaan vastustajilleen.

U16 3.KATEGORIA TENNIS EUROPE -TURNAUS, VIRO

Jaa:

Seuraava uutinen: Laine/Murray loppuotteluun Portugalissa… →