Laine/Murray loppuotteluun Portugalissa

21.9.2018  |  09:09  |  Raportit

Emma Laine ja brittiläinen Samantha Murray ovat edenneet $25,000 ITF-turnauksen nelinpelin loppuotteluun Lissabonissa.

Lyhyeltä kisatauolta kentille palanneen Laineen (nelinpelin WTA-332) ja Murrayn (nelinpelin WTA-265) yhteistyö on toiminut erinomaisesti kovilla kentillä pelattavassa turnauksessa. Kolmanneksi sijoitettu pari on voittanut kolme ottelua häviämättä erääkään. Puolivälierässä suomalais-brittiläispari voitti sijoittamattomat Montserrat Gonzalezin (PAR) ja Ana Vrljicin (CRO) 6-1, 6-0 ja välierässä villin kortin turnaukseen saanut pari Fatma Al Nabhani (OMA)/Francisca Jorge (POR) kokivat Laineen ja Murrayn vahvan nelinpeliosaamisen erin 6-2, 7-6.

– Välierässä oli haastavat olosuhteet, kova tuuli ja pimeetä. Samantha pelasi todella hyvin ja kantoi vastuuta – puolivälierässä puolestaan minä kannoin vastuuta, kun hänellä ei kulkenut niin hyvin. On ollut mukava päästä taas pelaamaan treenitauon jälkeen, tyytyväinen Laine kommentoi.

Laine ja Murray viihtyvät hyvin Lissabonissa, sillä he voittivat $10,000 ITF-turnauksen samassa paikassa vuonna 2016.

– On ollut tosi mukava pelata Samin kanssa. Hän kuuluu niihin pelaajiin, joiden kanssa tykkään pelata – ei olla hetkeen pystytty pelaamaan hänen loukkaantumisensa johdosta ja hän pelasi kesällä ruohokisoja, mutta nyt on ollut tosi mukavaa pelata yhdessä. Pelityylimme sopivat hyvin yhteen.

KAAVIOT

Loppuottelupaikka on Laineelle tämän vuoden kolmas. Hän tavoittelee kauden ensimmäistä turnausvoittoaan.

Loppuottelussa perjantaina klo 18:30 Suomen aikaa Laine/Murray kohtaa Michaella Krajicekin (NED) ja Teresa Martincovan (CZE). Krajicek on löytynyt parhaimmillaan kaksinpelin maailmanlistalta sijalta 30. ja nelinpelissä lukema on ollut 23. Martincova on puolestaan tällä hetkellä kaksinpelissä sijalla 225 ja parhaimmillaan tsekkiläinen on löytynyt sijalta 114. Laineen parhaimmat sijoitukset maailmanlistoilla ovat olleet kaksinpelissä 50. ja nelinpelissä 64. vuonna 2006.

Jaa:

Seuraava uutinen: 10-, 14- ja… →