Viikkokatsaus 35/2022 – Heliövaara/Glasspool US Openissa, sarjatennistä viikonloppuna ja juniorit myös vireessä

2.9.2022  |  09:51  |  Raportit

Viikko on pitänyt sisällään onnistumisia niin ammattilais- kuin kansainvälisillä juniorikentillä. Tulevana viikonloppuna pelataan yleisen sarjatenniksen ulkokauden nousukarsintoja sekä senioreiden sarjatenniksen 2021-2022 playoff-pelejä.

Heliövaara/Glasspool hakee paikkaa 3. kierrokselle US Openissa

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool pelaavat perjantai-iltana klo 19.00 US Openin toisen kierroksen ottelunsa Marcelo Meloa ja Raven Klaasenia vastaan.

– Itseasiassa treenasimme heidän kanssaan maanantaina. Eli siinä mielessä tuoreessa muistissa mitä sieltä on odotettavissa. He ovat todella kokeneita ja hyviä verkkopelaajia. Sanoisin olevamme kuitenkin räjähtävämpi tiimi ja käytetään se hyväksemme.

Emil Ruusuvuori tippui kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella Jack Draperille 4-6, 3-6, 3-6. Ruusuvuori/Aljaz Bedene tippui myös nelinpelissä, kuten kävi myös Heliövaara/Alexa Guarachi parille sekanelinpelissä.

US OPEN

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Virtanen ja Vasa vireessä nelinpelikentillä

Otto Virtanen ja Eero Vasa pelaavat nelinpelin välierissä perjantaina.

Virtanen joutui luovuttamaan kaksinpelissä ruokamyrkytyksen johdosta, mutta nelinpelissä Viktor Durasovicin kanssa on tie vienyt kahdella voitolla välieriin ATP Challenger -turnauksessa Italiassa. Vasa ja Mark Whitehouse ovat puolestaan neljän parhaan joukossa $25,000 ITF-turnauksessa Portugalissa.

ATP CHALLENGER 80 | ITALIA – LIVESTREAM
ATP CHALLENGER 80 | RANSKA – LIVESTREAM
M25 ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI
W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | HOLLANTI

Ulkokauden sarjatenniksen nousukarsinnat – miesten liigakarsinta Tapiolassa 2.-4.9.

Tiivis ja aktiivinen ulkokauden sarjatennis on nousukarsintoja vaille valmista. Tulevana viikonloppuna pelataan ympäri Suomea eri sarjatasojen nousukarsintoja. Voit seurata tuloksia täältä.

Miesten TEHO Sport Tennisliiga Cupiin, eli SM-tasolle, on jaossa kaksi paikkaa Tapiolan Tennispuistossa. Paikkoja hakevat I-divisioonien parhaat Break Point ja Tuusulan Tennisseura sekä liigassa toiseksi viimeiseksi jäänyt Smash. Naisten liigakarsinta pelattiin aiemmin kesällä ja siinä Oulun Verkkopalloseura voitti Nurmijärven Tennisseuran.

MIESTEN TEHO SPORT TENNISLIIGA CUP -TULOSSEURANTA

Senioreiden sarjatenniksen 2021-22 playoff-pelit Talissa 3.-4.9. ja 17.-18.9.

Senioreiden sarjatenniksen 2021-22 kausi huipentuu tulevina viikonloppuina Talin Tenniskeskuksessa. Ensin ovat vuorossa väli-ikäluokat 3.-4.9. ja tasaikäluokat pelaavat 17.-18.9. Pelikaaviot löytyvät TennisÄssästä.

Tulevan viikonlopun ottelut alkavat lauantaina klo 14.00 ja sunnuntaina ratkeaa mitalistit klo 9.00 alkaen.

Juniorit: Vierumäellä suomalaismenestystä, Paldanius ja Remander hyvässä tuloskunnossa ITF-kiertueella

Vierumäen alle 12-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksessa, Cinia Next Gen Tour, on pelattu jo tyttöjen sarjat. Stella Hanttu ylsi kaksinpelin loppuotteluun, kuten tekivät myös nelinpelissä Vanessa Lagerlöf/Annika Ali. Poikien kaksinpelin välierissä ovat Mikael Lehtinen ja Johannes Kanerva.

Alle 18-vuotiaiden ITF-kiertueella Oskari Paldanius on edennyt puolivälieriin Puolassa ja Stella Remander on jälleen nelinpelifinaalissa Latviassa. Remander on yltänyt ITF-kiertueella nelinpelin finaaliin nyt neljässä viimeisimmässä turnauksessaan – saldona on ennen tämän päivän ottelua kaksi turnausvoittoa ja yksi finaalitappio.

ALLE 12-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 2. KATEGORIA | VIERUMÄKI

J3 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | LATVIA
J5 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | PUOLA

Jaa:

Seuraava uutinen: Valmennuskeskuksen tilannekatsaus… →