Heliövaara/Glasspool 2. kierrokselle US Openissa – ”Kliinistä, energistä, iloista ja aggressiivista pelaamista”

31.8.2022  |  21:43  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool avasivat US Openin voitokkaasti.

11. sijoitettu suomalais-brittiläispari tyylitteli voiton ensimmäisellä kierroksella parista William Blumberg/Miomir Kecmanovic 6-3, 6-3. Heliövaara/Glasspool mursi avauserässä Kecmanovicin syötön ja toisessa kertaalleen molempien vastustajien syötöt. Samaan aikaan Heliövaara/Glasspool huolehtivat omista syötöistään erinomaisesti ykkössyöttöprosentin ollessa 71 ja voitetut pisteet näissä 27/30.

– Tosi hyvä avausmatsi. Kliinistä, energistä, iloista ja aggressiivista pelaamista, tiivisti Heliövaara.

Toisella kierroksella tulevat vastaan kokeneet Raven Klaasen/Marcelo Melo. 38-vuotias Melo on entinen maailmanlistan ykkönen vuodelta 2015 ja 39-vuotias Klaasen oli seitsemäntenä vuonna 2019. Melo on voittanut urallaan Wimbledonin ja Ranskan avoimet.

– Itseasiassa treenasimme heidän kanssaan maanantaina. Eli siinä mielessä tuoreessa muistissa mitä sieltä on odotettavissa. He ovat todella kokeneita ja hyviä verkkopelaajia. Sanoisin olevamme kuitenkin räjähtävämpi tiimi ja käytetään se hyväksemme.

Heliövaara ja chileläinen Alexa Guarachi hävisivät sekanelinpelin ensimmäisellä kierroksella yhdysvaltalaisparille Bernarda Pera/Jackson Withrow 7-5, 6-7(2), 9-11.

Emil Ruusuvuori/Aljaz Bedene hävisi nelinpelin avauskierroksella parille Robert Galloway/Alex Lawson 3-6, 3-6.

US OPEN

Ruusuvuori ja Heliövaara pelaavat maaottelussa Espoo Metro Areenalla 16.-17.9. Osta lippusi täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 35/2022 – →