Roni Hietaranta – [8] Aleksi Löfman 6-1, 6-7(3), 6-4

Iiro Vasa – [3] Filip Peliwo | klo 10.00

SUOMALAISTEN NELINPELIN VÄLIERÄ, PERJANTAI
[2] Eero Vasa/Iiro Vasa – [3] Alexandre Aubriot/Mathieu Scaglia | aikaisintaan klo 12.00

Heliövaara/Glasspool hakee revanssia ja puolivälieräpaikkaa Montrealin Mastersissa

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool ottivat tyylipuhtaan avausvoiton seitsemänneksi sijoitetusta parista Ivan Dodig/Austin Krajicek 6-4, 6-2 Montrealin ATP Masters -turnauksessa.

Tämä oli jo kauden kuudes voitto suomalais-brittiläistiimille parista, jossa molemmat ovat maailmanlistalla 20 parhaan joukossa.

Seuraavaksi tulevat vastaan Fabio Fognini/Simone Bolelli (ITA). Italialaiset päihittävät suomalais-brittiläiskaksikon Umagin ATP-turnauksen finaalissa selvitettyään kahdeksan ottelupalloa. Revanssin paikka siis, ottelu pelataan torstai-iltana noin klo 22.30.

ATP MASTERS | MONTREAL

Emil Ruusuvuoren loistavasti alkanut turnaus oli lähellä ottaa entistä enemmän tuulta purjeisiin.

Ruusuvuori (ATP-44) hävisi tällä kertaa puolalaiselle kahdeksanneksi sijoitetulle Hubert Hurkaczille (ATP-10) toisella kierroksella 3-6, 7-6(4), 2-6. Suomalaispelaaja voitti pelaajien ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen viikko sitten Washingtonissa.

ITF-kiertueella Virossa ylsi paluuta kisakentille tekevä Laura Hietaranta hienosti pääsarjan toiselle kierrokselle karsintojen kautta. Pääsarjassa Hietaranta (WTA-980) voitti Verena Melissin (WTA-568) 6-4, 1-6, 7-6(3), ennen tiukkaa tappiotaan kuudenneksi sijoitetulle Michaela Bayerlovalle (WTA-384) 6-7(5), 4-6.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | VIRO

ATP Challenger -kiertueella Otto Virtanen ja Patrik Niklas-Salminen hävisivät avauskierroksilla.

ATP CHALLENGER 90 | SAN MARINO
ATP CHALLENGER 80 | SAKSA
W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | RUOTSI

Junioreiden ITF-turnaus Hangossa – suomalaisjuniorit vahvassa vireessä

Hangossa pelataan tällä viikolla alle 18-vuotiaiden 5. kategorian ITF-junioriturnaus. Suomalaisista perjantain kaksinpelin puolivälieriin ovat edenneet Stella Remander, Nuppu Palm, Clarissa Blomqvist (kuvassa), Milla Kotamäki ja Ilona Haavisto sekä Otso Martikainen, Axel Eriksson, Linus Lagerbohm ja Egor Rybakov.

Pääkentän tapahtumia voit seurata Tennisliiton YouTube-kanavan kautta.

J5 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | HANKO

14-vuotiaiden ja senioreiden sekanelinpelin SM-kilpailut

Kauden viides Fazer Junior Grand Prix -osakilpailu on samalla 14-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailut. Turnaus pelataan Kaarinassa 12.-15.8. 12- ja 16-vuotiaiden SM-kisat pelataan 19.-22.8. 14-vuotiaiden turnaukseen tuli mukaan suuri määrä pelaajia ja seuraavaksi ikäluokan parhaimmisto ottaa mittaa toisistaan selvittääkseen ulkokenttien Suomen mestarit.

14-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT, 5. FAZER JGP | KAARINA

Myös senioreiden sekanelinpelin Suomen mestaruuksista pelataan Kouvolassa 11.-14.8.

SENIOREIDEN SEKANELINPELIN SM-KILPAILUT | KOUVOLA

Senioreiden MM-kilpailut Portugalissa

30-45 -vuotiaiden MM-kilpailut ovat vauhdissa Portugalissa. Suomalaiset eivät tällä kertaa yltäneet mitalipeleihin asti.