Heliövaara/Glasspool toista kertaa urallaan puolivälieriin Masters-turnauksessa – ”Kun homma sujuu, se sujuu – nautitaan”

12.8.2022  |  02:28  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool etenivät uran toisessa ATP Masters -turnauksessaan toistamiseen puolivälieriin.

Montrealissa kovilla ulkokentillä pelattavan Masters-turnauksen toisella kierroksella asettuivat vastaan tutut italialaiset Fabio Fognini/Simone Bolelli. Italialaiset päihittävät suomalais-brittiläiskaksikon Umagin ATP-turnauksen finaalissa selvitettyään kahdeksan ottelupalloa.

Nyt Heliövaara/Glasspool iskivät kenttään todella ehjän ja vahvan syöttöesityksen, mikä toi voiton 6-3, 6-4. Yhteensä pari syötti yhdeksän läpisyöttöä, voitti ykkössyötöistään 27/28 ja ei antanut vastustajilleen yhtään murtopaikkaa.

– Maistuu todella hyvältä ottaa revanssi ja edetä toisessa Mastersissamme jälleen kahdeksan parhaan joukkoon. Emme meinaa jättää tätä tähän. Tänään oli sellainen perus kliininen suoritus: ei mitään hätää omissa syötöissä ja molempiin eriin yhdet tarvittavat murrot. Tämä oli sellaista nelinpeliä kuin haluammekin pelata: aggressiivista, hyvää syöttämistä ja oikeissa paikoissa isketään palautuksiin. Kun homma sujuu, se sujuu – nautitaan, kommentoi Heliövaara.

Seuraavaksi tulevat vastaan [3] Wesley Koolhof/Neal Skupski. Ottelu pelataan perjantaina päivän toisena otteluna Court Rogers -kentällä, arviolta klo 21.30 Suomen aikaa. Heliövaara/Glasspool kukisti tulevat vastustajansa, tämän vuoden eniten pisteitä keränneen parin, heinäkuun puolivälissä Hampurissa.

ATP MASTERS | MONTREAL

Tervetuloa seuraamaan maaottelua, jossa huippuvireiset Emil Ruusuvuori ja Harri Heliövaara johdattavat Suomea. Liput myynnissä Tiketti.fi.

Jaa:

Seuraava uutinen: Vasa/Vasa juhlivat turnausvoittoa… →