Viikkokatsaus 30/2019 – Kulikova tavoittelee kaksinpelipokaalia Tampereella

27.7.2019  |  17:13  |  Raportit

Tampere Openissa on mahdollista nähdä suomalaisvoittaja, kun Anastasia Kulikova hakee kaksinpelivoittoa sunnuntaina. Harri Heliövaara ja Patrik Niklas-Salminen taipuivat nelinpelin välierissä. Seuraa myös senioreiden kansainvälisen turnauksen, Helsinki Midnight Sun Open by Freja, huipennusta.

Kulikova kaksinpelifinaalissa sunnuntaina klo 10:00 Tampere Openissa

Anastasia Kulikova on edennyt kaksinpelin loppuotteluun naisten $15,000 ITF World Tennis Tourin kilpailussa Tampereella. Tampere Openissa on Kulikova esittänyt hienoja otteita ja ne jatkuivat myös lauantain välierässä. Paikka loppuotteluun ei tullut helpolla, sillä venäläinen Polina Bakhmutkina pakotti suomalaisen kolmen erän taistoon 5-7, 7-5, 6-1.

LUE LISÄÄ

Nelinpelin loppuottelussa ykköseksi sijoitetut Kulikova ja australialainen Isabella Bozicevic kohtasivat toiseksi sijoitetun venäläisparin Bakhmutkina/Noel Saidenova. Bozicevic ja Saidenova tavoittelivat ensimmäisiä ammattilaisturnausvoittojaan.

Ensimmäistä ammattilaistitteliään pääsi juhlimaan venäläinen, kun Bakhmutkina/Saidenova nappasi voiton erin 6-2, 6-3.

Nelinpelin kultaa Saidenova/Bakhmutkina ja hopeaa Kulikova/Bozicevic

Miesten puolella Harri Heliövaaran ja Patrik Niklas-Salmisen taival taittui nelinpelin välierään, kun ykköseksi sijoitetut hollantilaiset Sander Arends/David Pel veivät voiton 7-6, 4-6, 10-1. Lue lisää täältä.

Miesten kaksinpelissä parhaista suomalaissuorituksista vastasivat Niklas-Salminen ja Emil Ruusuvuori etenemällä 16 parhaan joukkoon – lue lisää täältä.

Lähes 300 pelaajaa uurastanut senioreiden kansainvälisessä Helsinki Midnight Sun Open by Freja -turnauksessa

Senioreiden kansainvälinen ITF-turnaus, Helsinki Midnight Sun Open by Freja, on ollut vauhdissa koko viikon. Lähes 300 pelaajaa 30 eri maasta on ollut viihtymässä helteisessä Helsingissä sekä tavoittelemassa turnausvoittoja. Turnaus huipentuu loppupeleihin viikonlopun aikana. Käy katsomassa turnauksen Facebook-sivuilta viikon hienoja tunnelmia.

TURNAUKSEN SEURANTA

Ensi viikolla jatkuvat senioreiden kansainväliset ottelut Hangossa, kun Hangon Tennisstadionilla pelataan Scandinavian EB Championships by Mandatum Life -turnaus. Kyseessä on korkeimman A-kategorian turnaus.

KAAVIOT

Junioreiden EM-kilpailut: Remander, Leikola ja Haavisto 32 parhaan joukossa kaksinpelissä

14-, 16- ja 18-vuotiaiden EM-kilpailuja pelataan tällä viikolla Tsekissä, Venäjällä ja Sveitsissä. Suomalaisittain turnaukset ovat tulleet päätökseensä. Kaksinpeleissä 32 parhaan joukkoon ylsivät 14-vuotiaissa Stella Remander, 16-vuotiaissa Otto Leikola ja 18-vuotiassa Ella Haavisto. 14-vuotiaiden nelinpelissä ylsivät 16 parhaan parin joukkoon Remander/Sade Scharlin.

HENKILÖKOHTAISET EM-KILPAILUT

Aika: 22.-28.7.2019
Pelipaikat: 14v. Most, Tsekki | 16v. Moskova, Venäjä | 18v. Klosters, Sveitsi.

Tytöt 14v: Stella Remander, Sade Scharlin
Pojat 14v: Oliver Byskata, Lenni Loukkola
Valmentaja: Joonas Jalkanen
LISÄTIEDOT & KAAVIOT

Tytöt 16v: Laura Hietaranta, Asta Miettinen
Pojat 16v: Otto Leikola, Juho-Eric Biggs
Valmentaja: Erik Hakkarainen
LISÄTIEDOT & KAAVIOT

Tytöt 18v: Alexandra Anttila, Ella Haavisto
Pojat 18v: Roni Hietaranta, Iiro Vasa
Valmentaja: Jussi Koivisto
LISÄTIEDOT & KAAVIOT

Orpana taipui $60,000 ITF-kilpailun karsinnoissa ja nelinpelin puolivälierissä

Oona Orpana taipui kaksinpelin karsintafinaalissa ja nelinpelin puolivälierissä $60,000 ITF-turnauksessa Tsekissä.

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Kulikova turnausvoittoon Tampereella… →