Viikkokatsaus 29/2021 – Tampere Open huipentuu, Virtanen iskussa

23.7.2021  |  11:08  |  Raportit

Otto Virtanen on vahvassa iskussa Tampere Openissa, jossa hän on edennyt jo puolivälieriin. Junioreiden EM-kilpailuissa ylsi Felix Alopaeus 16 parhaan joukkoon 14-vuotiaissa sekä Juho-Eric Biggs ja Emelie Gabran 32 parhaan joukkoon 18-vuotiaissa.

Tampere Open: Virtanen perjantaina puolivälierässä klo 16.00

Otto Virtanen eteni ensimmäistä kertaa kaksinpelin puolivälieriin ATP Challenger -tasolla. Virtanen yllätti Tampere Openin toisella kierroksella argentiinalaisen Guido Andreozzin 6-2, 6-4. Virtanen kohtaa perjantain puolivälierässä klo 16.00 tsekkiläisen Jiri Leheckan. Ottelua voi seurata myös livestreamin välityksellä täältä.

– Hyvä fiilis, sillä peli kulki hyvin ensimmäisiä kahta peliä lukuunottamatta. Pallo lähti tänään sinne minne halusin – se on hieno tunne. Tämä oli tosi hyvä peli kaikinpuolin, lyönnillisesti ja henkisesti, sanoi Virtanen.

Seuraavaksi vastaan asettuu Lehecka. Junioritasolla pelaajat ovat kohdanneet kerran 2018 ja tuolloin tsekkiläinen voitti kolmessa erässä.

– On tuttu kaveri ja täälläkin treenasimme vähän yhdessä. Todella tasainen pelaaja ja vahvat peruslyönnit. Tulossa on varmasti mielenkiintoinen ottelu, päätti Virtanen.

VIRTANEN PUOLIVÄLIERIIN TAMPERE OPENISSA – ”PALLO LÄHTI TÄNÄÄN SINNE MINNE HALUSIN – SE ON HIENO TUNNE”
TAMPERE OPENIN SEURANTASIVU (SUOMALAISOTTELUT, KAAVIOT, AIKATAULU, LIVESTREAM)

Heliövaaran, Kulikovan ja Löfmanin ottelut päättyivät ammattilaiskiertueella

Harri Heliövaara taipui ensimmäisellä kierroksella ATP-turnauksessa Meksikossa. Anastasia Kulikova ylsi Ranskan ITF-turnauksessa kaksinpelin toiselle kierrokselle ja nelinpelin välieriin. Aleksi Löfmanin oli taipuminen kaksinpelin karsinnoissa ja nelinpelin puolivälierässä ITF-kisassa Tunisiassa.

ATP250 | MEKSIKO
W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | RANSKA
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Junioreiden EM-kilpailut: Alopaeus 16 parhaan joukossa, Biggs ja Gabran 32 parhaan joukossa

Alle 18-vuotiaiden EM-kilpailuissa parhaaseen suomalaissuoritukseen ylsivät Juho-Eric Biggs ja Emelie Gabran, jotka olivat 32 parhaan joukossa. Suomea olivat myös edustamassa Indrek Soome ja Clarissa Blomqvist.

18-VUOTIAIDEN EM-KILPAILUT | SVEITSI

Alle 14-vuotiaiden EM-kilpailuissa saavutti Felix Alopaeus paikan 16 parhaan joukossa. Edustamassa olivat myös Nuppu PalmEmilia Lehtinen ja Linus Lagerbohm.

14-VUOTIAIDEN EM-KILPAILUT | TSEKKI

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön feka (@felix_alopaeus) jakama julkaisu

Alle 12-vuotiaat pelaavat joukkuemuotoiset EM-kilpailut, Nations Challenge, heinä-elokuussa. Tällä viikolla Suomen joukkueet ovat mukana karsintaturnauksissa 22.-25.7. Pojat pelaavat Ranskassa ja tytöt Italiassa. Poikien turnaus käynnistyi torstaina tappiolla Ranskalle – tytöt avaavat perjantaina.

Tytöt: Milla Kotamäki (TaTS), Stella Sirenius (HVS) ja Wilhelmina Vainikka (Smash) sekä Linda Rimpi (HVS, ”kotiin jäävä varapelaaja”)

Pojat: Leevi Metsäranta (HVS), Mathias Merve (HVS) ja Alex Tuomolin (HVS) sekä Lukas Korsström (GT, ”kotiin jäävä varapelaaja”)

KAAVIOT: POJAT | TYTÖT

Jaa:

Seuraava uutinen: Lehecka päätti Virtasen… →