Viikkokatsaus 28/2019 – Kontinen/Peers upeasti kahdeksan parhaan joukkoon, viikon huipentaa TEHO Sport Finnish Tour Hangossa

12.7.2019  |  22:39  |  Raportit

Peetu Pohjola oli yksi päivän yllättäjistä TEHO Sport Finnish Tourilla

Alkuviikon kohokohtina olivat ehdottomasti Henri Kontisen ja John Peersin upeat otteet Wimbledonissa, jotka päättyivät puolivälieriin. Perjantaina Hangossa käynnistyi TEHO Sport Finnish Tourin osakilpailu, jota seurataan tiivisti läpi viikonlopun.

TEHO Sport Finnish Tour käynnistyi miesten ensimmäisellä kierroksella Hangossa – sunnuntaina loppuottelut

Hangon Tenniskerhon isännöimä vuoden viides TEHO Sport Finnish Tour -osakilpailu käynnistyi perjatai-iltana miesten ensimmäisen kierroksen otteluilla. Kärkisijoitetut Harri Heliövaara (Sata) ja Patrick Kaukovalta (HVS) olivat vahvoja, mutta nähtiin avausotteluissa myös yllätyksiä. Nuutti Jokinen (HVS) tiputti kolmanneksi sijoitetun Verneri Tuomen (HyTS) 6-3, 6-4, Peetu Pohjola (TaTS) neljänneksi sijoitetun Alex Hedmanin (HVS) 4-6, 6-2, 7-6 ja Aaro Pöllänen (HVS) viidenneksi sijoitetun Roni Rikkosen (TaTS) 7-5, 6-1.

Ottelut jatkuvat lauantaina klo 10:30 naisten avausotteluilla. Lauantaina pelataan myös kaksinpelien puolivälierät ja sunnuntaina pelataan kaksin- ja nelinpelien ratkaisuottelut.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA
LIVESTREAM RUUTU

Kontinen/Peers puolivälieriin Wimbledonissa – Virtanen useaksi kuukaudeksi sivuun

Henri Kontinen ja John Peers ylsivät hienosti kahdeksan parhaan parin joukkoon legendaarisessa Wimbledonissa. Lue aiheesta lisää täältä.

Myös Wimbledonissa pelannut Otto Virtanen sen sijaan sai huonoja uutisia perjantaina. Kyynärpään kanssa kipuillut Virtanen sai kuulla, että kädessä on rasitusmurtuma, joka pitää hänet poissa kilpakentiltä jopa 3-4 kuukautta. Virtanen kertoi asiasta Instagram-tilillään. Näin ollen suomalaista ei nähdä Tampere Openissa ja seuraavana on vuorossa kuntoutusjakso.

Kuva: AELTC/Ian Walton

Laitinen ja Tuomela 18-vuotiaiden Suomen mestarit

Hyvinkään Tennisseura järjesti alkuviikon aikana 18-vuotiaiden ulkokenttien Suomen mestaruuskilpailut Hyvinkään Urheilupuiston massakentillä. Mitalisadetta suuntasi Oulun Verkkopalloseuralle, Åbo Lawn-Tennis Klubbille ja Espoon Tennisseuralle. Kaksinpelimestaruuksia juhlivat Valtteri Laitinen (OVS) ja Ella Tuomela (ETS).

LUE LISÄÄ

OVS:n Valtteri Laitinen (vasemmalla) on nyt hallitseva sisä- ja ulkokenttien Suomen mestari 18-vuotiassa. Hopeaa Smashin Harshal Rukhaiyar. Kuva: Hyvinkään Tennisseura, Toni Rintala

Ruusuvuori ja Niklas-Salminen taipuivat avauskierroksilla

Ammattilaiskentiltä ei tällä viikolla tullut muuta kuin arvokasta kisakokemusta. Emil Ruusuvuori taisteli tiukat kolme erää avauskierroksella ATP Challenger -turnauksessa Saksassa ja Patrik Niklas-Salminen taipui myös alkukierroksilla Liettuassa, jossa saman kohtalon koki myös toinen suomalainen Masi Sarpola.

ATP CHALLENGER | SAKSA
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | LIETTUA

Myös Porsche Junior Team Finlandin pelaajien tennislaukkuihin kertyi tältä viikolta kokemusta, kun loppukierrosten paikat jäivät tuleville viikoille.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | KANADA
ALLE 18-VUOTIAIDEN 4. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | HOLLANTI
ALLE 14-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | TSEKKI

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Sunnuntaina ratkaistaan TEHO… →