Laitinen ja Tuomela 18-vuotiaiden ulkokenttien Suomen mestarit

11.7.2019  |  13:16  |  Raportit

OVS:n Valtteri Laitinen (vasemmalla) on nyt hallitseva sisä- ja ulkokenttien Suomen mestari 18-vuotiassa. Hopeaa Smashin Harshal Rukhaiyar. Kuva: Hyvinkään Tennisseura, Toni Rintala

Hyvinkään Tennisseura järjesti alkuviikon aikana 18-vuotiaiden ulkokenttien Suomen mestaruuskilpailut Hyvinkään Urheilupuiston massakentillä. Mitalisadetta suuntasi Oulun Verkkopalloseuralle, Åbo Lawn-Tennis Klubbille ja Espoon Tennisseuralle.

Tyttöjen kaksinpelissä loppuottelussa kohtasivat ykköseksi sijoitettu Liisa Vehviläinen (ÅLK) ja toiseksi sijoitettu Ella Tuomela (ETS). Pelaajat kothasivat toisensa yleisten SM-kilpailuiden puolivälierissä pari viikkoa sitten ja tuolloin voiton vei Vehviläinen kolmessa erässä. Myös tälläkin kertaa ottelu oli todella tasainen. Valitettavasti Vehviläinen loukkasi nilkkaansa pallon tavoittelutilanteessa toisen erän lopulla tilanteessa 7-5, 4-5, minkä johdosta hän joutui luovuttamaan ottelun. ÅLK:n hienoa panosta täydensivät pronssimitaleilla Asta Miettinen ja Annika Hakovirta.

Liisa Vehviläinen ja Ella Tuomela, kuva: Hyvinkään Tennisseura, Toni Rintala

Myös poikien loppuottelussa kohtasivat kärkisijoitetut pelaajat Valtteri Laitinen (OVS) ja Harshal Rukhaiyar (Smash). Ykköseksi sijoitettu Laitinen piti ottelun ohjakset hallussaan ja otti mestaruuden erin 6-1, 6-1. Oululainen on nyt 18-vuotiaiden hallitseva sisä- ja ulkokenttien Suomen mestari. Pronssiset mitalit ripustettiin Oliver Saarisen (ETS) ja Niila-Tapio Maggan (OVS) kauloihin.

Nelinpelien puolella Suomen mestariksi pelasivat tytöissä Vehviläinen/Miettinen ja pojissa Otto Koivisto (OVS)/Tuomas Rikkonen (ÅLK).

TULOKSET

18-vuotiaiden ulkokenttien loppuottelut

Tyttöjen kaksinpeli: [2] Ella Tuomela, ETS – [1] Liisa Vehviläinen, ÅLK 5-7, 5-4 rtd
Poikien kaksinpeli: [1] Valtteri Laitinen, OVS – [2] Harshal Rukhaiyar, Smash 6-1, 6-1
Tyttöjen nelinpeli: [1] Liisa Vehviläinen/Asta Miettinen, ÅLK – [2] Ella Tuomela, ETS/Annika Hakovirta, ÅLK 7-5, 6-4
Poikien nelinpeli: [2] Otto Koivisto, OVS/Tuomas Rikkonen, ÅLK – Juho-Eric Biggs, SVS/Andreas Sillaste, OVS 6-7, 6-2, 10-8

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennisliiton toimiston heinäkuun… →