Viikkokatsaus 27/2021 – Hietaranta kahdeksan parhaan joukkoon nelinpelissä, Kulikovalla kulkee ja seurajoukkueiden SM-turnaus alkaa

8.7.2021  |  21:26  |  Raportit

Aktiivinen viikko kääntyy kohti viikonloppua, joka pitää sisällään: Laura Hietaranta jatkaa Wimbledonissa, Anastasia Kulikova puolivälierissä Portugalissa, seurajoukkueiden SM-turnaus Tampereella ja senioreiden SM-kilpailut Kalastajatorpalla.

Hietaranta/Costoulas puolivälieriin Wimbledonissa – Heliövaara/Glasspool antoi luovutuksen

Porsche Junior Team Finlandin Laura Hietaranta ja belgialainen Sofia Costoulas ovat edenneet kahdeksan parhaan parin joukkoon tyttöjen nelinpelissä Wimbledonissa.

Sijottamaton kaksikko on voittanut tähän mennessä kaksi ottelua. Ensimmäisellä kierroksella he yllättivät viidenneksi sijoitetun parin Julia Garcia (MEX)/Dana Guzman (PER) 6-1, 3-6, 10-6 ja torstain toisella kierroksella kukistuivat Alina Shcherbinina (RUS)/Sabina Zeynalova (UKR) 6-4, 6-0.

Puolivälierässä tulevat vastaan voittajat ottelusta [3] Alexandra Eala (PHI)/Priska Madelyn Nugroho (INA) – Ashlyn Krueger (USA)/Chelsea Fontenel (SUI).

WIMBLEDON: TYTTÖJEN NELINPELI

Harri Heliövaaran ja Lloyd Glasspoolin ottelut tulivat päätökseensä Wimbledonin kolmannella kierroksella maanantaina, kun brittiläisen jalkavamma pakotti antamaan luovutusvoiton kahdeksanneksi sijoitetuille Lukasz Kubotille ja Marcelo Melolle.

– Ei valitettavasti ole Lloyd pelikunnossa tänään. Ihme oli, että revenneellä nivusella saimme voiton lauantaina, mutta ei ollut realistista tänään paras viidestä huipputiimiä vastaan edes lähteä kentälle. Harmittaa kovasti, mutta ei mahda mitään, kommentoi tuolloin Heliövaara.

Seurajoukkueiden SM-turnaus Tampereella – HVS puolustaa mestaruuksiaan

Ulkokenttien seurajoukkueiden Suomen mestaruuksista, TEHO Sport Tennisliiga Cup, pelataan  Tampereen Tenniskeskuksella 9.-11.7.2021.

Miehet
TVS, HVS, VarTe, VT, TaTS, Smash-Kotka, Smash, Ducks

Naiset
ÅLK, Smash, HVS, LVS, OVS, Smash-Kotka, KoTS, TaTS

Kahdeksan miesten ja kahdeksan naisten joukkuetta tavoittelevat Suomen mestaruuksia jälleen Tampereella. HVS-Tennis puolustaa mestaruuksiaan niin naisissa kuin miehissä. Miehissä hopealle ylsi viime vuonna nousijajoukkue Ducks ja naisissa hopeaa saavutti Smash.

KERTAA VIIME KESÄN TAPAHTUMAT

KAAVIOT: NAISET | MIEHET (julkaistaan perjantaina 9.7. ennen klo 13.00)

Turnausohjelma
Perjantai – klo 13:00 miesten puolivälierät, klo 14.00 naisten puolivälierät
Lauantai – klo 10:00 välierät ja alakaavion ensimmäiset ottelut
Sunnuntai – klo 10:00 loppuottelut, pronssiottelut, putoamiskarsinnat

I-divisioonat pelataan myös keskitetysti 9.-11.7. – naiset Tampereella sekä miehet Jyväskylässä ja Tampereella

NAISET: I-DIVISIOONA | TAMPERE
MIEHET: I-DIVISIOONA, A-LOHKO | JYVÄSKYLÄ
MIEHET: I-DIVISIOONA, B-LOHKO | MAARIANHAMINA

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Kulikova puolivälierässä Portugalissa

Anastasia Kulikova pelaa $25,000 ITF-turnauksessa Portugalissa. Sijoittamaton Kulikova on edennyt kahdella voitolla puolivälieriin: [8] Akiko Omae (WTA-316) 6-3, 6-1 ja Matilda Jorge (WTA-1378) 6-4, 6-0. Perjantain puolivälierässä suomalainen kohtaa norjalaisen Melanie Stokken (WTA-461).

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI

Cinia JGP: turnausvoittajat selvillä Lohjalla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Savonlinnassa

Junioreiden huippukilpasarja Cinia Junior Grand Prix oli jälleen vauhdissa Lohjalla (10v), Joensuussa (12v), Jyväskylässä (14v) ja Savonlinnassa (16v). Kaksinpelien turnausvoittoihin pelasivat 10-vuotiaissa Siiri Metsäranta (HVS) ja Johannes Kanerva (HLK), 12-vuotiaissa Moona Korolainen (KTS) ja Alex Tuomolin (HVS), 14-vuotiaissa Linnea Venesmaa (PTT) ja Niklas Korsström (GT) sekä 16-vuotiaissa Venesmaa ja Arttu Ronkainen (Smash).

Kiitos kisajärjestäjille ja pelaajille taustoineen sekä onnea voittajille.

CINIA JGP: 10-VUOTIAAT | LOHJA, LO-TE
CINIA JGP: 12-VUOTIAAT | JOENSUU, KARTE
CINIA JGP: 14-VUOTIAAT | JYVÄSKYLÄ, JTS
CINIA JGP: 16-VUOTIAAT | SAVONLINNA, SVS

Senioreiden SM-kilpailut Kalastajatorpalla

Senioreiden Suomen mestaruusmitaleista pelataan Kalastajatorpan Tennisklubilla 8.-13.7. Tasaikäluokkien, 40-80 -vuotiaat, kisoissa pelataan niin kaksin- kuin nelinpelissä.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Junioreita ulkomailla

Junioreille kertyi kokemusta ulkomaan peleistä.

ALLE 14-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE | SLOVENIA
J4 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | KREIKKA

Jaa:

Seuraava uutinen: Hietaranta/Costoulas upeasti välieriin… →