Viikkokatsaus 24/2021 – 21-vuotiaiden SM-kilpailut alkavat Kaarinassa

18.6.2021  |  09:01  |  Raportit

Loppuviikosta pelataan Kaarinassa alle 21-vuotiaiden SM-kilpailut sekä Hangossa pelataan loppuun Cinia Junior Grand Prix. Ammattilaiskentillä Harri Heliövaaran ja Anastasia Kulikovan ottelut päättyivät.

Heliövaaran ja Kulikovan ottelut päätökseensä

Harri Heliövaaran ottelut Queen´s Clubin ATP500-turnauksessa päättyivät avauskierrokselle. Heliövaara/Alastair Gray pääsivät lähelle otteluvoittoa John Peersiä ja Reilly Opelkaa vastaan. He johtivat ottelu-tie-breikkiä 7-5, mutta oli lopulta taipuminen 4-6, 6-3, 7-10.

Heliövaaralle ja Lloyd Glasspoolille myönnettiin tällä viikolla villikortti Wimbledonin nelinpeliin. Legendaarisessa turnauksessa ovat myös mukana Emil Ruusuvuori ja Henri Kontinen sekä junioreissa Laura Hietaranta.

ATP500 | ISO-BRITANNIA

Anastasia Kulikovan vahvat otteet jatkuivat myös tällä viikolla $25,000 ITF-turnauksessa Madridissa Espanajassa. Kulikova selvitti jälleen karsinnat ja otti yhden voiton pääsarjassa. Toisella kierroksella oli tällä kertaa taipuminen Amandine Hesselle 7-5, 6-7(4), 2-6. Kulikovalla oli toisessa erässä yksi ottelupallo.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA

Porsche Junior Team Finland: Remander nelinpelin loppuottelussa Tanskassa – Biggs parhaana suomalaisena kaksinpelin puolivälierässä

Porsche Junior Team Finlandin Stella Remander pelaa perjantaina nelinpelimestaruudesta alle 18-vuotiaiden 4. kategorian ITF-turnauksessa. Ykköseksi sijoitetut Remander ja slovakialainen Irina Balus kohtaavat finaalissa toiseksi sijoitetut tanskalaiset Vilma Krebs Hyllestedt/Rebecca Munk Mortensen.

Kaksinpelissä parhaimpaan suoritukseen ylsi Juho-Eric Biggs. Biggs otti kaksi voittoa ja eteni puolivälieriin, jossa taipui ykköseksi sijoitetulle argentiinalaiselle Juan Manuel la Sernalle.

J4 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | TANSKA

ALLE 14-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | TANSKA

3. Cinia JGP 10v, 12v, 14v, 16v Hangossa ja 4. TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour / 21-vuotiaiden SM-kilpailut Kaarinassa

Hangossa pelattava Cinia JGP -turnaus on kääntymässä kohti loppuhuipennustaan. Kaksinpelien voittoihin ovat jo yltäneet 12-vuotiaissa Leevi Metsäranta (HVS) ja Stella Sirenius (HVS) sekä 16-vuotiaissa Anais Fernandez-Laaksonen (ÅLK) ja Lenni Loukkola (OVS). 10- ja 14-vuotiaiden sarjat pelataan loppuun perjantain ja lauantain aikana.

Luitko jo pelaamisen iloa käsittelevän artikkelin? Lue se täältä.

Voit seurata Hangon JGP:tä Tennisliiton YouTube-kanavan kautta. Kuvagalleria Hangosta löytyy puolestaan täältä.

3. CINIA JGP 10v, 12v, 14v, 16v | HANKO

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Kaarinassa alkaa perjantaina 21-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailut. Mukana on kova kaarti pelaajia tavoittelemassa SM-mitaleita. Kärkisijoitettuja pelaajia ovat tytöissä Liisa Vehviläinen (ÅLK), Emma Eerola (TaTS), Emelie Gabran (HVS) ja Peppi Ramstedt (HVS) sekä pojissa Roni Rikkonen (TaTS), Iiro Vasa (ÅLK), Roni Hietaranta (HVS) ja Hermanni Tiainen (Smash).

4. TEHO SPORT FINNISH JUNIOR TENNIS TOUR /21-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT | KAARINA

Jaa:

Seuraava uutinen: Kuka on sarjatennismanageri… →