Kuka on sarjatennismanageri ja mitä hän tekee?

18.6.2021  |  14:29  |  Yleinen

Seuran sarjatennismanageri ja hänen tehtävät

Seuran sarjatennismanagerilla on kokonaisvaltaiset oikeudet nähdä ja hallita sarjatenniksen joukkueita TennisÄssässä. Vaikka oikeudet on monipuoliseen hallintaan, ei sarjatennismanagerin tarvitse tehdä kaikkea itse. Hänen vastuullaan on ilmoittaa seuran joukkueet kyseiselle sarjatenniksen kaudelle, mutta kauden alettua otteluiden hallinta voidaan siirtää joukkueiden kapteeneille joille sarjamanageri antaa oikeudet – kapteenit pystyvät hallinnoimaan otteluiden tuloksia ja kirjaamaan sovittuja peliaikoja. Alla eriteltynä sarjatennismanagerin ja joukkueen kapteenin tehtävät:

Seuran sarjatennismanageri:

  • Pitää seuran puolella tietoja kasassa joukkueista ja kapteeneista
  • Ilmoittaa joukkueet uudelle kaudelle (yleinen sarjatennis, seniorien sarjatennis)
  • Ilmoittaa joukkueiden kapteenit ilmoittautumisen yhteydessä
  • Antaa kapteeneille tai muille seuran henkilöille tarvittaessa oikeuksia hallinnoida tuloksia
  • Seurassa voi olla useampi sarjamanageri

Joukkueen kapteeni:

  • Ilmoittaa sarjatennismanagerille minkä joukkueen kapteeni on
  • Lisää pelaajat joukkueeseen tai sopii sarjatennismanagerin kanssa toimintamallista
  • Sopii otteluiden peliajoista vastustajajoukkueiden kapteenien kanssa ja kirjaa ne TennisÄssään
  • Syöttää otteluiden tulokset TennisÄssään

 

Kuka on sarjatennismanageri?
Useat seurat ovat ilmoittaneet haluamansa henkilöt sarjatennismanageriksi ennen yleisen sarjatenniksen kauden alkua ja Tennisliitto on antanut heille oikeudet, mutta oikeuksia on saatettu asettaa jo aiempina kausina. Jos et tiedä, kuka on seuran sarjatennismanageri tai seura haluaa asettaa jollekin henkilölle sarjatennismanagerin oikeudet, voi olla yhteydessä Tennisliittoon: toimisto@tennis.fi. Jos seurassa koetaan, että useamman henkilön kannattaisi olla sarjatennismanagereita TennisÄssässä, voidaan oikeudet antaa usealle seurassa. Tällöin täytyy muistaa sopia vastuiden jaosta ja huomioida tietoturva pelaajatietojen käsittelyssä.

Miksi vain sarjatennismanageri tekee ilmoittautumisen?
Sarjatennismanagerilla on paljon oikeuksia nähdä pelaajien tietoja, joten tietoturvan kannalta oikeuksien kannattaa olla pienemmällä henkilömäärällä. Lisäksi sarjatennismanagerin avulla myös seurassa tiedetään tarkemmin sarjatenniksen joukkueista, mikä helpottaa esimerkiksi sarjatennislaskujen hallintaa. Sarjatennismanagerin roolia tukee lisäksi TennisÄssän järjestelmä, joka on suunniteltu toimimaan sarjatenniksen osalta vastaavan vastuuhenkilön pohjalta.

Mistä saan apua ilmoittautumisessa tai kysymyksissä koskien sarjatennismanagerien asioita?
Tennisliiton toimisto auttaa osoitteessa toimisto@tennis.fi tai puhelimitse puh. 010 5743959 arkisin klo 10.00 – 14.00. Senioritennikseen liittyvät kysymykset osoitteeseen senioritennis@outlook.com. Tennis.fi-sivujen FAQ-osioon on koottu yleisimpiä kysymyksiä koskien digitaalisia järjestelmiä, kuten myös TennisÄssää.

Jaa:

Seuraava uutinen: Yhteistyöhön REJ Design,… →