Peli-iloa Cinia JGP-kilpailussa Hangossa

16.6.2021  |  21:24  |  Raportit, Seurat, Yhteistyökumppanuudet

Hangon Cinia JGP -kilpailu on monelle pelaajalle kesän kohokohta. Hangon aurinkoinen sää, kaunis ympäristö ja kaikkien ikäluokkien pelaajien tapaaminen tekee kilpailusta ainutlaatuisen. Pelipäivistä eivät nauti ainoastaan pelaajat, sillä tukijoukot, kilpailunjohtajat ja valmentajat pääsevät todistamaan samoja hetkiä. Haastattelimme pelipaikalla pelaajia, valmentajia, vanhempia ja kilpailunjohtajaa – mikä luo peli-iloa ja mikä on parasta Hangon Cinia JGP-kilpailussa?

Piia Suomalainen on Hangon Cinia JGP -kilpailussa mukana Smash:n valmentajana. Suomalainen kertoo heti alkuun itse pelaamisen olevan siistiä, sekä treenaamisen että kilpailemisen. Tennis on myös tapa toteuttaa itseään. Valmentajalta ja kavereilta tuleva tuki ja tsemppaus on merkityksellistä. Tenniksen kautta löytää samankaltaisia ihmisiä, joiden kanssa pystyy jakamaan intohimon tennistä kohtaan. Kentällä pääsee näyttämään oman oppimisen ja kehityksen, sekä sen takana olevan työn.

Hangon Cinia JGP – kilpailussa kivointa Suomalaisen mielestä on kisapaikka, jossa on paljon kenttiä lähekkäin. Tämä luo tunnelmaa. Hienoa on myös, että mukana on paljon eri ikäluokkien pelaajia. Junnuille kisa tuntuu olevan yksi kesän kohokohdista.

Ville-Heikki Talvenmaa (HTK) toimii kilpailussa vuosien kokemuksella kilpailunjohtajana. Peli-iloa hänelle luo kaverit ja tutut, joiden kanssa pääsee jakamaan hetkiä ja viettämään aikaa. Kyseisessä kilpailussa mukavinta on useiden eri ikäluokkien osallistuminen. Tapahtumassa on tärkeää muukin kuin ottelut – pelaajat pääsevät pelaamaan tauoilla yhdessä muun muassa minitennistä.

Frank Korsström nauttii kisatunnelmasta vanhempana. Peli-iloa luo hänellekin yhteisöllisyys. Esille nousi myös kentällä tapahtuvat onnistumiset. Hangon kilpailussa hienointa on pelipaikan puitteet. Kilpailunjohtaja Ville-Heikki saa myös ylistystä kilpailunjohtajana.

Pääsimme haastattelemaan myös Viivi Virtasta (ÅLK). Viivi pelaa tytöt 12-luokassa. Hän antaa kysymyksiin lyhyet ja ytimekkäät vastaukset. Peli-iloa hänelle tuo ystävät. Hangon Cinia JGP -kilpailussa on parasta pasta, jota saa pelipaikalta.

Tunnelmia kuvien muodossa: https://suomentennisliitto.kuvat.fi/kuvat/TAPAHTUMAT/3.+Cinia+JGP+Hanko+2021/

 

Teksti ja kuvat Enni Katara

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 24/2021 – →