Viikkokatsaus 23/2019 – Hietaranta vauhdissa Italiassa, Cinia JGP liikuttaa Hangossa ja senioreiden sekanelinpelin SM-mitalit jaossa Vantaalla

7.6.2019  |  10:45  |  Raportit

Suomalaisittain Ranskan avoimissa ei ole enää seurattavaa, sillä alkuviikosta Otto Virtasen taival katkesi poikien sarjassa. Sen sijaan kotimaan kentillä riittää seurattavaa, kun Hangossa pelataan Cinia Junior Grand Prix -osakilpailua, Vantaalla ovat jaossa senioreiden sekanelinpelin SM-mitalit ja Kuopiossa pelataan korkeatasoinen miesten A-luokan turnaus.

Kansainvälisiltä kentiltä kuuluu myös positiivisia uutisia – Laura Hietaranta tavoittelee tuplamestaruutta alle 16-vuotiaiden 1. kategorian Tennis Europe -turnauksessa Italiassa.

Kotimaan kentillä riittää seurattavaa viikonloppuna

Hangossa on alkuviikon aikana saatu päätökseensä 14- ja 16-vuotiaiden sarjat vuoden 3. Cinia JGP -osakilpailussa. Kaksinpelien voittoja juhlivat 14-vuotiaissa Catarina Ranta (HVS) ja Leo Stenlund (ÅLK) sekä 16-vuotiaissa Emelie Gabran (HVS) ja Andreas Sillaste (OVS). Loppuviikon aikana turnauksessa pelataan 10- ja 12-vuotiaiden sarjat.

KUVAGALLERIA
KAAVIOT
LIVESTREAM

Senioreiden sekanelinpelin SM-mitaleista pelataan Valko-Pallon isännöimässä turnauksessa Vantaalla. Mitaleista pelataan seitsemässä sarjassa ikähaarukassa 35-70 -vuotiaat.

KAAVIOT

Viikonlopun aikana pelataan korkeatasoinen miesten A-luokan turnaus Kuopion Väinölänniemellä – turnausisäntänä toimii Kuopion Tennisseura. Mukana on yhteensä 16 pelaajaa, joista kaksi on Suomen tasoluettelon TOP10:ssä ja yhteensä seitsemän TOP20:ssä. Kärkisijoitettuina ovat Patrick Kaukovalta (HVS) ja Masi Sarpola (JTS). Voittaja kuittaa turnausvoitosta 2088 euroa.

KAAVIOT

Hietaranta kaksinpelin välierissä ja nelinpelin finaalissa perjantaina

Porsche Junior Team Finlandin Laura Hietaranta on pelannut erinomaisesti kovatasoisessa alle 16-vuotiaiden 1. kategorian Tennis Europe -turnauksessa Italiassa. Hietaranta on edennyt voitosta voittoon niin kaksin- kuin nelinpelissä. Perjantaina 15-vuotias suomalainen pelaa kaksinpelin välierissä ja nelinpelin loppuottelussa.

ALLE 16-VUOTIAAT 1. KATEGORIA TENNIS EUROPE | ITALIA

Virtanen hävisi Ranskan avointen avauskierroksilla

Otto Virtanen, 17, joutui pettymään Ranskan avointen poikien kaksin- ja nelinpelin avauskierroksilla maanantaina. Kaksinpelissä espanjalainen Pablo Llamas Ruiz päätti suomalaisen turnauksen lukemin 6-3, 0-6, 3-6. Nelinpelissä Llamas Ruiz/Juan Baptiste Torres (ARG) juhlivat voittoa Virtasesta ja Harry Wendelkenistä (GBR) erin 0-6, 6-2, 8-10.

LUE LISÄÄ

Heliövaara ja Tenhunen tippuivat jatkosta ammattilaiskiertueella

Harri Heliövaaran ottelut jäivät tällä kertaa avauskierrokselle Yhdysvaltain Little Rockissa käydyssä ATP Challenger -turnauksessa. Heliövaara ja Alex Lawson (USA) kärsivät tappion parille John Paul Fruttero (USA)/Ji Sung Nam (KOR) 6-4, 7-6.

Pyörätuolitennispelaaja Taneli Tenhunen otti yhden voiton Ranskassa, mutta taipui toisella kierroksella. Avausottelussa Tenhunen voitti ranskalaisen Brice Parenteaun 6-1, 6-2 ja 16 parhaan joukossa oli taipuminen marokkolaiselle Ahmed Jeddille 6-7, 1-6. Nelinpelissä Tenhunen/Hampus Linder-Olofsson tippuivat avausottelussa toiseksi sijoitetun parin käsittelyssä.

ATP CHALLENGER $81,240+H | YHDYSVALLAT
ITF WHEELCHAIR, FUTURES SERIES | RANSKA

Jaa:

Seuraava uutinen: Hietarannalle nelinpelimestaruus ja… →