Hietarannalle nelinpelimestaruus ja kaksinpelin finaalipaikka Italiassa

8.6.2019  |  15:34  |  Raportit

Porsche Junior Team Finlandin 15-vuotias Laura Hietaranta voitti nelinpelin ja ylsi kaksinpelin finaaliin kovatasoisessa junioriturnauksessa Italiassa.

Hietaranta kutsuttiin osaksi ITF/Tennis Europe U16 Touring Teamia, joka kiertää tulevan kuukauden aikana kovia turnauksia Italiassa ja Kreikassa. Ryhmään kuuluu suomalaisen lisäksi kaksi tyttöä, kolme poikaa ja kaksi valmentajaa.

Tytöt: Laura Hietaranta, Katerina Dimitrova (BUL), Daria Khomutsianskaya (BLR)
Pojat: Filip Pieczonka (POL), Olaf Piezckowski (POL), Dinko Dinev (BUL)
Valmentajat: Aleksander Jürgens, Antonella Serra Zanetti

Tällä viikolla ryhmä aloitti kiertueensa alle 16-vuotiaiden 1. kategorian Tennis Europe -turnauksesta Italiassa. Hietarannan osalta turnauskiertue sai loistavan alun, kun hän juhli nelinpelimestaruutta yhdessä Dimitrovan kanssa ja ylsi myös kaksinpelissä loppuotteluun asti.

Nelinpelimestaruus irtosi ykköseksi sijoitetuille Hietarannalle ja Dimitrovalle neljän voiton myötä. Loppuottelussa olivat vastassa toiseksi sijoitetut venäläiset Anastasiia Gureva ja Ksenia Zaytseva. Turnausvoitto kirjattiin suomalais-bulgarialaiskaksikolle erin 6-2, 7-6. Kaksinpelissä kolmanneksi sijoitettu Hietaranta otti neljä voittoa. Puolivälierässä kaatui kiertueryhmään kuuluva viidenneksi sijoitettu Khomutsianskaya 6-1, 3-6, 6-3 ja välierässä toiseksi sijoitettu Zaytseva 5-7, 6-3, 6-1. Loppuottelussa kuudenneksi sijoitettu kroatialainen Petra Marcinko oli kuitenkin tällä kertaa etevämpi luvuin 6-1, 6-4.

– Kokonaisuutena oli hyvä turnaus. Kaksinpelifinaali ei ollut minun paras pelini. En ollut fyysisesti parhaimmillani, mutta vastustaja pelasi myös hyvin, kertoi Hietaranta lauantaisesta kaksinpelin finaalista.

TULOKSET

Jaa:

Seuraava uutinen: Hangon Cinia JGP:n… →