Virtanen tippui Ranskan avointen avauskierroksilla

3.6.2019  |  19:22  |  Raportit

Otto Virtanen, 17, joutui pettymään Ranskan avointen poikien kaksin- ja nelinpelin avauskierroksilla maanantaina.

Yhdeksänneksi sijoitettu Virtanen kohtasi kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella espanjalaisen Pablo Llamas Ruizin. Llamas Ruiz ja Virtanen juhlivat viime vuoden lopulla samaan aikaan legendaarisen ja arvostetun Orange Bowlin voittoja, kun suomalainen voitti 18-vuotiaiden ja espanjalainen 16-vuotiaiden sarjan.

Virtanen aloitti ottelun vahvasti halliten kenttätapahtumia painavilla peruslyönneillään. Ensimmäinen erä tulikin kotiin luvuin 6-3. Toisen erän alussa Llamas Ruiz onnistui heti murrossa ja tämän jälkeen Virtanen sortui helppoihin virheisiin, minkä johdosta toinen erä meni nopeasti espanjalaiselle luvuin 6-0. Kolmanteen erään tuli latautunut Virtanen ja alkuvaiheet edettiin tasaisissa merkeissä. Llamas Ruizin varmuus ja vahva liike olivat kuitenkin lopulta liikaa suomalaiselle, mikä johti lopputulokseen 6-3, 0-6, 3-6.

Llamas Ruiz oli myös päättämässä suomalaisen nelinpeliturnausta. Virtanen ja britti Harry Wendelken taipuivat vuoristoratamaisessa ottelussa Llamas Ruizille ja argentiinalaiselle Juan Baptista Torresille erin 0-6, 6-2, 8-10.

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Lo-Te, LeTS, HyTS… →