Viikkokatsaus 21/2019 – Kulikova mestaruusjahdissa Portugalissa

23.5.2019  |  17:26  |  Raportit

Anastasia Kulikova on edennyt kaksin- ja nelinpelin puolivälieriin Portugalissa sekä Emil Ruusuvuori ylsi hienosti 16 parhaan joukkoon ATP Challenger -turnauksessa Portugalissa.

Kulikova puolivälierissä Portugalissa – Ruusuvuori tippui neljännesvälierissä Israelissa

Anastasia Kulikovan ottelut jatkuvat ammattilaiskentillä Portugalissa. Kolmanneksi sijoitettu Kulikova (WTA-725) on voittanut kaksi kaksinpeliottelua palkintoarvoltaan 15,000 dollarin turnauksessa. Toisella kierroksella torstaina kaatui espanjalainen Gemma Lairon Navarro (ITF-315) 6-3, 3-6, 6-3. Perjantaisessa puolivälierässä on vastassa sveitsiläinen Bojana Klincov (ITF-296)). Kulikova on myös edennyt yhdellä voitolla nelinpelin puolivälieriin.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI

Emil Ruusuvuori eteni hienosti 16 parhaan joukkoon Israelissa käytävässä $54,160 ATP Challenger -turnauksessa. Ruusuvuori (ATP-395) voitti ensimmäisellä kierroksella uzbekistanilaisen Sanjar Fayziev (ATP-433) 7-5, 1-0 rtd ja toisella kierroksella 13. sijoitetun venäläisen Pavel Kotovin (ATP-294) 7-6, 6-4. Neljännesvälierässä serbialainen Danilo Petrovic (ATP-336) oli etevämpi luvuin 6-3, 6-4. Harri Heliövaaran (nelinpelin ATP-171) ja yhdysvaltalaisen Alex Lawsonin nelinpeli päättyi avauskierroksen kolmen erän tappioon parille Gleb Sakharov (FRA)/Edan Leshem (ISR) 6-2, 4-6, 8-10.

$54,160 ATP CHALLENGER | ISRAEL

Kaleva Open käynnistyy karsinnoilla viikonloppuna Oulussa

Oulun Verkkopalloseura järjestää alle 16- ja 14-vuotiaiden 3. kategorian Tennis Europe -turnauksen Nallisportissa. Turnaus käynnistyy kaksinpelin karsinnoilla viikonloppuna ja pääsarjat käynnistyvät maanantaina 27.5. Turnauksessa on mukana paljon suomalaisjunioreita!

KATSO OSALLISTUJALISTAUS

Porsche Junior Team Finland: Virtanen tippui Italiassa – Laura Hietaranta välierissä Virossa

Otto Virtasen valmistautuminen Ranskan avoimiin ei mennyt tuloksellisesti toivotulla tavalla. Virtanen kärsi kaksin- ja nelinpelissä avauskierroksen tappiot korkeimman A-kategorian junioriturnauksessa Italiassa. Kaksinpelissä suomalainen taipui italialaiselle Marco Furlanettolle 6-3, 4-6, 5-7.

ITF WORLD TENNIS TOUR A-KATEGORIA | ITALIA

Alle 18-vuotiaiden 3. kategorian ITF-turnauksessa Virossa ylsi Laura Hietaranta parhaana suomalaisena kaksinpelin välieriin. Sijoittamaton Hietaranta otti kolme voittoa – puolivälierässä kaatui upean pelin saattelemana kolmanneksi sijoitettu puolalainen Aleksandra Julia Jelen 6-1, 4-6, 7-6. Välierässä toiseksi sijoitettu britti Matilda Mutavdzic oli tällä kertaa vahvempi erin 6-4, 6-1. Nelinpelin puolella Iiro Vasa ja Roni Hietaranta etenivät ulkomaalaispariensa kanssa välieriin.

ALLE 18-VUOTIAIDEN ITF WORLD TENNIS TOUR 3. KATEGORIA | VIRO

Rinja Kautto pelaa perjantaina pääsystä nelinpelifinaaliin alle 14-vuotiaiden 2. kategorian Tennis Europe -turnauksessa niin ikään Virossa.