Davis Cup -seuralipunmyynti: HVS varasi lähes 1500 lippua jäsenistölleen – ”Haluamme tarjota jäsenillemme mahdollisuuden osallistua ikimuistoiseen ja ainutlaatuiseen tennistapahtumaan”

23.5.2019  |  16:36  |  Artikkeli, Seurat

Seuralipunmyynti on käynnissä Suomen ja Itävallan väliseen Davis Cup -otteluun Espoo Metro Areenalla 13.-14.9.2019. HVS-Tennis näkee tapahtumassa oivallisen mahdollisuuden palvella jäsenistöään moniuloitteisesti ja helsinkiläisseura hankkikin lähes 1500 lippua jäsenistölleen syksyn maaotteluun.

Seuralipunmyynti-kampanjassa Suomen Tennisliiton jäsenseurat ja niiden jäsenistö voivat hankkia lippuja tapahtumaan 25 % alennuksella 23.6. asti. HVS:n valmennuspäällikkö Saku Siivonen kertoo, että seuran kuultua tulevasta tapahtumasta, he halusivat ehdottomasti lähteä mukaan koko seuran voimin tekemään hienoa tapahtumaa ja ennen kaikkea tarjota jäsenistölleen mahdollisuuden tulla mukaan kannustamaan Suomea.

– Tätä kautta yritämme pystyä luomaan seuramme sisällä entistä vahvempaa yhteisöllisyyden tunnetta, HVS-henkeä. Haluamme tarjota jäsenillemme mahdollisuuden osallistua ikimuistoiseen ja ainutlaatuiseen tennistapahtumaan, kertoi Siivonen.

HVS:n Anders Wallen, Sampo Martikainen, Tero Määttälä ja Saku Siivonen

HVS tarjoaa yli 700 lippua veloituksetta junioreilleen ja aikuisjäsenilleen he tarjoavat lippuja todella huokeaan hintaan.

– Lippuja hankkiessamme ajattelimme koko jäsenistöämme. Haluamme mahdollistaa kaikkien halukkaiden pääsyn tapahtumaan. Tällaiset tapahtumat ovat harvinaisia Suomessa ja näihin kannattaa lähteä mukaan – nämä ovat hienoja mahdollisuuksia meille rakentaa vahvempaa tenniskulttuuria Suomeen, jatkoi Siivonen.

Siivonen kannustaa myös muita seuroja olemaan aktiivisia tapahtuman suhteen.

– Me löysimme Tennisliiton kanssa hyvän mallin meidän tarpeisiimme – eli kaikki vain rohkeasti mukaan. Lajimme parissa on paljon positiivisia merkkejä: usealla paikkakunnalla ovat hallien täyttöasteet korkealla ja seuravalmennukset vetävät harrastajia puoleensa. Toivottavasti saamme tämän positiivisen trendin näkymään myös koko tennisyhteisön voimin Espoo Metro Areenalla syksyllä.

Seuralipunmyynti on käynnissä 23.6. asti – haluaako seuranne tulla mukaan kannustamaan Suomea kohti maailmanlohkokarsintaa?

Seuralipunmyynti-kampanja on käynnissä 23.6. asti. Suomen Tennisliiton jäsenseuroille on lähetetty ohjeet kuinka he voivat tarjota jäsenistölleen ostomahdollisuuden tapahtumaan – seurojen jäsenet saavat 25 % alennuksen seuralipunmyynti-kampanjan ajan.

Mikäli seuranne on kiinnostunut hankkimaan HVS:n tavoin keskitetysti lippuja, ole yhteydessä toimisto(at)tennis.fi. Tennisliitto ja seura voivat yhdessä katsoa parhaimman tavan, joka palvelee seuran tarpeita tapahtumaan osallistumiseksi. Rakennetaan yhdessä unohtumaton tennistapahtuma!

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 21/2019 – →