Viikkokatsaus 2/2023 – Heliövaara jatkaa voittojen tiellä, Kulikova ja Niklas-Salminen myös iskussa

12.1.2023  |  17:27  |  Raportit

Anastasia Kulikova

Tutustu TEHO Sport Tennisliigan runkosarjan päätöskierroksiin perjantaina ja lauantaina; Harri HeliövaaraAnastasia Kulikova ja Patrik Niklas-Salminen iskussa.

Heliövaara/Glasspool jälleen välieriin – Ruusuvuori hävisi

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool ovat jatkaneet siitä mihin viime viikolla jäivät, eli turnausvoitto takataskussaan on matka vienyt jälleen jo välieriin. Nlejänneksi sijoitetut Heliövaara/Glasspool voitti puolivälierässä kokeneen kaksikon Nicolas Mahut/Tim Pütz 7-6(4), 3-6, 10-5. Perjantaisessa välierässä on vastassa tutut pelaajat, toiseksi sijoitetut Jean-Julien Rojer/Marcelo Arevalo.

Emil Ruusuvuori ei vielä saanut kauden avausvoittoaan, vaan taipui tiukassa kolmen erän ottelussa Ruotsin Mikael Ymerille 4-6, 6-4, 3-6.

ATP250 | ADELAIDE

Australian avoimet alkavat ensi viikolla; kaksinpelikaaviot julkaistiin torstaina. Ruusuvuori saa avauksessaan vastaansa karsinnat selvittäneen australialaisen Max Purcellin. Taitava ja monipuolinen Purcell tunnetaan enemmän nelinpelistä: Wimbledon mestari 2022 sekä Australian avointen finalisti 2020 ja 2022.

AUSTRALIAN AVOIMET

Kulikova ja Niklas-Salminen voitokkaina

Anastasia Kulikova on ottanut kaksi voittoa Thaimaassa ja on niiden turvin puolivälierissä. Kulikova voitti toisella kierroksella taipeilaisen E-S. Liangin 6-4, 6-4.

W40 ITF WORLD TENNIS TOUR | THAIMAA
W40 ITF WORLD TENNIS TOUR | VIRO

Patrik Niklas-Salminen ja Bart Stevens ovat niin ikään ottaneet kaksi voittoa ja edenneet välieriin haastajakiertueella Portugalissa.

ATP CHALLENGER 75 | PORTUGALI

TEHO Sport Tennisliigan runkosarjan päätösottelut 13.-14.1.

TEHO Sport Tennisliigan kausi on ensimmäisessä isossa kulminaatiopisteessä; runkosarja päättyy 13.-14.1. pelattaviin kierroksiin.

Naisissa neljän kärjessä, eli kiinni pudotuspelipaikoissa, ovat Smash-Kotka, Smash, HVS ja ÅLK. Miehissä runkosarjan kaksi parasta etenee suoraan välieriin ja niissä ovat kiinni HVS ja GT; sijoilla 3-6 olevat menevät puolivälieriin ja tällä hetkellä ne ovat ETT, Smash-Kotka, TaTS ja OVS.

LUE ENNAKKO
KATSO KOKOONPANOT

Junioreita maailmalla

Junioripelaajia oli pelaamassa alla olevilla kisapaikolla.

J60 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | ARABIEMIIRIKUNNAT
ALLE 14-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 3. KATEGORIA | LIETTUA

Jaa:

Seuraava uutinen: Jukka Roihalle urheilun… →