Viikkokatsaus 18/2019 – juniorit tähyävät mestaruuksia Turkissa ja Tsekissä

2.5.2019  |  10:52  |  Raportit

Roni Hietaranta

Porsche Junior Team Finlandin pelaajat ovat pelanneet erinomaisesti Turkissa ja Tsekissä. Roni Hietaranta, Laura Hietaranta, Sade Scharlin, Oliver Byskata, Lenni Loukkola ja Marissa Minetti ovat edenneet kaksin- ja nelinpeleissä loppukierroksille.

Hietarannat kaksinpelien puolivälierissä ja Scharlin 16 parhaan joukossa

Roni ja Laura Hietaranta ovat napanneet kaksi kaksinpelivoittoa ja edenneet puolivälieriin alle 18-vuotiaiden 3. kategorian ITF World Tennis Tourin kilpailussa Turkissa. Hietarannat ovat myös nelinpelissä puolivälierissä. Turnaus jatkuu sisarusten osalta torstaina.

ALLE 18-VUOTIAIDEN ITF WORLD TENNIS TOUR 3. KATEGORIA | TURKKI

Tsekissä pelataan puolestaan alle 14-vuotiaiden 2. kategorian Tennis Europe -turnausta. Kaksinpelissä parhaimmassa vireessä on Sade Scharlin, joka tavoittelee torstaina kovatasoisen turnauksen puolivälieräpaikkaa. Lisäksi nelinpelin puolivälierissä on kaksi suomalaisduoa Scharlin/Marissa Minetti ja Oliver Byskata/Lenni Loukkola.

ALLE 14-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE 2. KATEGORIA | TSEKKI

Ruusuvuori ja Eklund kärsivät tappiot avauskierroksilla

Ammattilaiskentillä Emil Ruusuvuoren ja Mia Eklundin oli taipuminen avausotteluissaan. Ruusuvuori hävisi Tsekissä pelatun ATP Challenger -turnauksen kaksinpelin avauskierroksella Peter Hellerille (GER) 6-7, 4-6 ja nelinpelissä Ruusuvuori/Riccardo Bonadio (ITA) hävisivät kolmanneksi sijoitetulle parille Tomislav Brkic (BIH)/Nikola Cacic (SRB) 7-6, 1-6, 8-10.

€46,600 +H ATP CHALLENGER | TSEKKI

Eklund hävisi $25,000 ITF World Tennis Tourin kaksinpelin karsinnoissa venäläiselle Margarita Lazarevalle 6-7, 3-6.

$25,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | VENÄJÄ

Jaa:

Seuraava uutinen: Kilpailutoiminta: sopivan tasoisten… →