Viikkokatsaus 16/2022 – Ruusuvuorella massakauden kovin haaste edessään, 21-vuotiaiden SM-kisat alkavat

22.4.2022  |  07:16  |  Raportit

Ruusuvuoren vahvat otteet jatkuvat kauden toisessa massaturnauksessa. 21-vuotiaiden SM-kilpailut alkavat Espoossa.

Ruusuvuori kohtaa Ruudin Barcelonassa – voittajalla edessään tuplavuoro

Emil Ruusuvuori on 16 parhaan joukossa Barcelonan ATP500-turnauksessa.

Ruusuvuori (ATP-73) on voittanut jo kaksi ottelua. Suomalaispelaaja kukisti tiistain avauskierroksella Feliciano Lopezin (ATP-120) 6-0, 6-1 ja keskiviikon toisella kierroksella jatkui vakuuttava meno 16. sijoitettua Alexander Bublikia (ATP-33) vastaan 6-3, 6-1.

– Hyvät ja tasapainoiset kaksi ottelua. Olen saanut hoidettua nämä nopeasti pois alta, mikä on hyvä asia – jää energiaa seuraaviin otteluihin, sanoi Ruusuvuori.

Kolmannella kierroksella on vastassa tuttu norjalainen, turnauksen toiseksi sijoitettu Casper Ruud (ATP-7). Ottelu siirtyi perjantaille sateiden takia, ottelun alkamisaika on klo 13.00. Voittajalla on edessään vielä puolivälierä myöhemmin päivällä.

Ruud on tähän asti saavuttanut parhaimmat tuloksensa juurikin massakentillä. Hän on voittanut kuusi ATP-turnausta lempialustallaan.

– Haaste tulee olemaan aivan erilainen. Varmasti tulee siisti ottelu.

ATP500 | BARCELONA

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool tippuivat avauskierroksella Belgradin ATP-turnauksessa. Ariel Behar/Gonzalo Escobar voittivat erin 6-4, 6-3.

ATP250 | BELGRAD

ITF-kiertueella oli Patrik Niklas-Salminen otti yhdet voitot niin kaksin- kuin nelinpelissä ennen tappioita Iso-Britanniassa.

M25 ITF WORLD TENNIS TOUR | ISO-BRITANNIA

21-vuotiaiden SM-kilpailut Espoossa 22.-25.4.

21-vuotiaat iskevät sisäkenttien Suomen mestaruuksista Tapiolan Tennispuistossa 22.-25.4. Kaksinpelien kärkisijoitetut pelaajat ovat Ella Haavisto (Smash) ja Sade Scharlin (HVS) sekä Tuomas Rikkonen (TVS) ja Valtteri Laitinen (OVS).

Turnaus alkaa perjantaina kaksinpelien karsinnoilla ja pääsarjat isketään vauhtiin lauantaina.

21-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT, TEHO SPORT FINNISH JUNIOR TENNIS TOUR | ESPOO, HLK

Remander nelinpelin finaalissa Latviassa

Suomalaisjunioreita on pelaamassa seuraavissa kansainvälisissä kilpailuissa. Stella Remander ja Arina Valitova (SKN) ovat voittaneet kolme ottelua ilman erämenetyksiä ja pelaavat nelinpelifinaalissa Latviassa. Lisäksi juuri 12-vuotiaiden SM-kultaa voittanut Aatu Niemelä on edennyt kovatasoisen Tennis Europe -turnauksen puolivälieriin Espanjassa.

J3 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | LATVIA
ALLE 12-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 1. KATEGORIA | ESPANJA

Jaa:

Seuraava uutinen: Lasten ja nuorten… →