Aloita sarjatennis – pelaamisen iloa alueellisista harrastesarjoista

21.4.2022  |  15:27  |  Yleinen

Yhdessä kilpailemaan ja nauttimaan tenniksestä? Sarjatennis on juuri sinulle ja kavereillesi!

Sarjatennistä pelataan sisä- ja ulkokaudella, miehissä kuudella ja naisissa neljällä tasolla. Harrastajat aloittavat alueellisista sarjoista, miehissä V- ja naisissa III-divisioona.

Pelaamisen iloa alueellisista miesten V- ja naisten III-divisioonista

Kerää kaveriporukka kasaan ja aloita sarjatennis! Ulkokauden pelikausi on 28.5.-21.8.2022.

Alimmilla miesten V- ja naisten III-divisioonan harrastetasoilla pyritään takaamaan sopivan tasoisia ja mielekkäitä otteluita. Pelaajat saavat olla korkeintaan D-luokassa.

Ilmoittautumiset oman seuran sarjatennismanagerin kautta – ilmoittaudu mukaan 15.5. mennessä. Alla on kaikki oleellinen tieto alueellisista miesten V- ja naisten III-divisioonista.

PELITAPA
Yhdessä sarjaottelussa pelataan 2 x kaksinpeliä ja 1 x nelinpeli. Jokainen ottelu pelataan 1h aikapelinä käyttäen Fast4-pelitapaa (kaksi erää 4 peliin, mahdollinen kolmas erä 5 pisteen tie-break – esimerkkejä otteluiden lopputuloksesta: 4-1, 4-2 / 4-2, 2-4, 5-3 / 4-3(3), 4-0).

Kauden aikana joukkueenne saa 3-6 ottelua riippuen ilmoittautuneiden määrästä. Lohkojaot ja tulokset TennisÄssässä. Joukkueet sopivat otteluajat keskenään.

ALUEET
Pääkaupunkiseutu
Lounais-Suomi
Häme
Keski-Suomi
Länsi-Suomi
Itä- ja Kaakkois-Suomi
Pohjois-Suomi

OSALLISTUMINEN
Tennisliiton jäsenseurat voivat nimetä joukkueita. Sarjamaksu on 90€/joukkue III-V -divisioonissa (laskutetaan seuralta). Pelaajilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Kotijoukkue/seura huolehtii kenttä- ja pallokustannuksista.

ETSI SEURASI & ILMOITTAUDU MUKAAN SARJATENNIKSEEN

Sarjatenniksen tasot ovat TEHO Sport Tennisliiga, I-divisioona, II-divisioona, III-divisioona, IV-divisioona ja V-divisioona. Tutustu sarjatennikseen tarkemmin täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 16/2022 – →