Viikkokatsaus 15/2021 – Porsche Junior Team Finlandin lupaukset vahvoja ulkomailla

15.4.2021  |  17:45  |  Raportit

Nelinpeliässät taipuivat ammattilaiskiertueella, mutta Porsche Junior Team Finlandin pelaajilla vahvaa menoa maailmalla.

Kontinen ja Heliövaara taipuivat maailmalla

Nelinpeliässämme Henri Kontinen ja Harri Heliövaara taipuivat alkukierrosten aikana turnauksissaan. Kontinen ja Edouard Roger-Vasselin etenivät Monte Carlon ATP Masters -turnauksen toiselle kierrokselle voitolla parista Alexander Bublik/Dusan Lajovic. Ottelu puolivälieräpaikasta oli tiukka, mutta ranskalaispari Nicolas Mahut/Pierre-Hugues Herbert oli etevämpi erin 6-7(3), 5-7.

Kontinen/Roger-Vasselin pelaa ensi viikolla Barcelonan ATP500-turnauksessa. ATP-kiertueella nähdään myös Emil Ruusuvuori, joka on Belgraden ATP250-turnauksessa.

ATP MASTERS 1000 | MONTE CARLO

Heliövaara ja Lloyd Glasspool puolestaan hävisivät ensimmäisellä kierroksella ATP Challenger -turnauksessa Serbiassa. Parivaljakko taipui niukasti duolle Artem Sitak/David Vega Hernandez 6-2, 4-6, 5-10. Heliövaaran ottelut jatkuvat ensi viikolla Rooman Challenger-turnauksessa.

ATP CHALLENGER 125 | SERBIA

Alopaeus, Lagerbohm, Paldanius ja Hietaranta edenneet turnaustensa päätöskierroksille

Porsche Junior Team Finlandin alle 14-vuotiaat Felix AlopaeusLinus Lagerbohm ja Oskari Paldanius ovat edenneet kaksinpelin välieriin Tennis Europe -turnauksessa Liettuassa. Lisäksi Alopaeus/Paldanius pelaa nelinpelimestaruudesta – lue lisää täältä.

Suomalaisten puolivälierät
Linus Lagerbohm – [1] Iraklis Kalanov 6-3, 6-1
[4] Oskari Paldanius – [7] Julius Aleksandrovas 6-3, 6-4
[2] Felix Alopaeus – Deividas Bandzevicius 6-0, 6-0

ALLE 14-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | LIETTUA

Myös Laura Hietaranta on edennyt alle 18-vuotiaiden ITF-turnauksen nelinpelin välieriin. Ykköseksi sijoitetut Hietaranta ja belgialainen Sofia Costoulas ovat kahden voiton turvin marssineet välieriin, jossa kohtaavat sijoittamattoman parin Michaela Laki/Tijana Sretenovic.

J1 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | BULGARIA

Jaa:

Seuraava uutinen: Olosuhdewebinaarissa arvokasta tiedonvaihtoa… →