Olosuhdewebinaarissa arvokasta tiedonvaihtoa

16.4.2021  |  14:14  |  Seurat

Olosuhdetoiminta sai loistavan aloituksen torstaina 15.4. järjestetyn olosuhdewebinaarin myötä. Tennisliiton olosuhdekumppanit Unisport, Granlund ja Kärcher kertoivat palveluistaan tennisolosuhteiden hyväksi.

Voit katsoa webinaarin tallenteen alta. Olosuhdetoiminta jatkuu 10.-11.6.2021 järjestettävällä olosuhdeseminaarilla Vierumäellä.

Olosuhteet ovat yksi merkittävä kokonaisuus tenniksen harrastamiselle. Olosuhdetoiminta nähdään tenniksen strategiassa 2024 yhtenä onnistumisen edellytyksenä. Tutustu olosuhdetoimintaan tarkemmin täältä.

Unisport, Granlund ja Kärcher tennistoimijoiden apuna

Webinaarin ensimmäisen asiantuntijapuheenvuoron käytti Unisportin Jani-Matti Tuomela. Tuomela esitteli liikuntapaikkarakentamista tenniksen näkökulmasta ja erityisesti yrityksen vahvuutta avaimet käteen -periaatteella. Unisportilta löytyvät suosituimmat tennispinnoitteet, lähtien GreenSet- ja Plexipave-alustoista aina massa- ja tekonurmikenttiin.

– Pinnoitetta valittaessa on syytä pitää mielessä kaksi päänäkökulmaa: pelaajat ja sekä huolto ja ylläpito. Jokaisen toimijan kanssa käydään erikseen lävitse heidän kannalta parhaat ja toimivimmat ratkaisut. Toivottavasti pääsemme enemmän ja enemmän tekemään yhteistyötä tennistoimijoiden kanssa sekä viemään lajia eteenpäin, sanoi Tuomela.

Granlundin Verneri Tuomi esitteli tärkeitä asioita huomioon otettavaksi kiinteistön elinkaarenhallinnasta, energiatehokkuudesta ja sisäilmanlaadusta.

– Tennishallien toiminnan menestystekijöitä ovat asiakastyytyväisyyden korkea taso ja operatiivisen toiminnan suorituskyvyn tehokkuus. Merkittävin vaikuttava tekijä asiakastyytyväisyyden tasoon on kiinteistö: sen toiminnallisuus ja viihtyisyys, kiteytti Tuomi.

Granlundin ratkaisujen avulla katsotaan hallikohtaisesti räätälöiden parhaat toimenpiteet.

Granlund ja Tennisliitto ovat yhteistyössä myös kehittäneet tennishallien energia- ja olosuhdesertifikaatin. Tämän tarkoitus on tarjota halleille selkeät suunnitelmat kohti energiatehokkuutta sekä keinot pienentää negatiivisia ympäristövaikutuksia. Sertifikaatti on osoitus energiatehokkaasta ja ympäristöystävällisestä toiminnasta.

– Kiitos Granlundille, että lähditte mukaan tekemään energia- ja olosuhdesertifikaattia – tämä on yksi tärkeä osa vastuullisuusohjelmamme ympäristö ja ilmasto -kokonaisuutta, kertoi Tennisliiton vastuullisuusohjelmasta vastaava Jarno Tiusanen.

Pintojen puhtaana pitämisen ratkaisuista kertoi Kärcherin Vappu Vanhala. Kärcher on tuttu toimija niin yksityishenkilöille kuin tennishalleille puhdistusratkaisuistaan.

– Tennishalleissa on todella paljon pinta-alaa ja useita erilaisia tiloja, joissa on erilaisia pintoja. Erilaiset pinnat vaativat erilaisia puhdistusratkaisuja. Jokaisessa paikassa on omat ydinhaasteensa ja tennishalleilla se on selvästi pallonukka, sanoi Vanhala.

– Yhdessä toimijan kanssa miettien löydämme parhaat ratkaisut jokaiseen kiinteistöön, kiteytti Vanhala.

YHTEYSTIEDOT

Unisport
Jani-Matti Tuomela
jani-matti.tuomela(at)unisport.com, puh. 040 1848 224

Granlund
Verneri Tuomi
verneri.tuomi(at)granlund.fi, puh. 0440 711 363

Kärcher
Vappu Vanhala
vappu.vanhala(at)karcher.fi, puh. 040 834 8154

Tuomas Tanner
tuomas.tanner(at)karcher.fi, puh. 09 6899 7791

Jaa:

Seuraava uutinen: Alopaeus/Paldanius turnausvoittoon Liettuassa… →