Porsche Junior Team Finland: Alopaeus, Lagerbohm ja Paldanius vahvassa vireessä Liettuassa

15.4.2021  |  17:22  |  Yleinen

Felix Alopaeus, Linus Lagerbohm ja Oskari Paldanius

Porsche Junior Team Finlandin alle 14-vuotiaat Felix Alopaeus, Linus Lagerbohm ja Oskari Paldanius ovat edenneet kaksinpelin välieriin Tennis Europe -turnauksessa Liettuassa.

3. kategorian turnaus on sujunut suomalaistriolta erinomaisesti. Kukin pelaaja on napannut kolme voittoa, eikä kenelläkään ole vielä erätappioita. Torstaiset puolivälierät olivat myös äärimmäisen vakuuttavat. Perjantain välierissä Lagerbohm ja Paldanius kohtaavat toisensa sekä Alopaeus pelaa puolalaista Grzegorz Zemlaa vastaan.

Suomalaisten puolivälierät
Linus Lagerbohm – [1] Iraklis Kalanov 6-3, 6-1
[4] Oskari Paldanius – [7] Julius Aleksandrovas 6-3, 6-4
[2] Felix Alopaeus – Deividas Bandzevicius 6-0, 6-0

ALLE 14-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | LIETTUA

Alopaeus/Paldanius pelaa perjantaina myös nelinpelin loppuottelussa. Ykköseksi sijoitetut suomalaiset ovat voittaneet kolme ottelua ja kohtaavat finaalissa toiseksi sijoitetut Aleksandrovas/Kalanov.

Hietaranta edennyt nelinpelin välieriin Bulgariassa

Laura Hietarannan kaksinpelit päättyivät toiselle kierrokselle alle 18-vuotiaiden kovatasoisessa 1. kategorian junioriturnauksessa. Nelinpelissä ykköseksi sijoitetut Hietaranta ja belgialainen Sofia Costoulas ovat kahden voiton turvin edenneet välieriin, jossa kohtaavat sijoittamattoman parin Michaela Laki/Tijana Sretenovic.

J1 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | BULGARIA

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 15/2021 – →