Viikkokatsaus 13/2021 – Virtanen rynnistänyt jo puolivälieriin Sveitsissä

1.4.2021  |  12:12  |  Raportit

Otto Virtanen on edennyt karsintojen kautta jo puolivälieriin $25,000 ITF-turnauksessa Sveitsissä. Emil Ruusuvuoren sensaatiomainen taival katkesi neljännelle kierrokselle Miamissa.

Virtanen jatkaa puolivälieriin Sveitsissä – Kulikova taipui avauskierroksella

Otto Virtanen on pelannut loistavasti ITF-ammattilaisturnauksessa Sveitsissä. Kovilla sisäkentillä pelattavassa turnauksessa on Virtanen (ATP-568) ottanut jo kaksi voittoa karsinnoissa sekä kaksi voittoa pääsarjassa. Torstaisessa toisen kierroksen ottelussa voitti suomalainen seitsemänneksi sijoitetun tsekkiläisen Michael Vrbenskyn (ATP-318) 7-6(4), 6-3.

Puolivälierässä asettuu vastaan ranskalainen Antoine Escoffier (ATP-394). Ottelu pelataan perjantaina aikaisintaan klo 13.00. Ottelua voit seurata alla olevan livestream-linkin kautta.

$25,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | SVEITSI
LIVESTREAM

Viime viikolla turnausvoiton ottaneen Anastasia Kulikovan (WTA-537) oli tällä viikolla taipuminen ensimmäisellä kierroksella belgialaiselle Eliessa Vanlangendonckille (WTA-782) 1-6, 3-6.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Ruusuvuoren lento katkesi Sinneriin

Emil Ruusuvuoren sensaatiomainen taival katkesi neljännelle kierrokselle Miamin ATP Masters -turnauksessa. Italialainen Jannik Sinner eteni puolivälieriin erin 6-3, 6-2.

– Hän syötti tänään paremmin kuin minä, tämä oli päivän isoin ero. En päässyt myöskään palautuksiin niin hyvin kiinni. Tänään Sinner oli yleisesti parempi kuin minä, aloitti Ruusuvuori.

Ruusuvuori kertoo olevansa todella positiivisin mielin tästä turnauksesta.

– Opin paljon tästä turnauksesta, erityisesti ensimmäisistä kolmesta tiukasta voitetusta ottelusta. Opin tästä turnauksesta varmaan eniten kuin mistään muusta urani turnauksesta. Sain oppia taktiikoiden muuttamisesta ja tiukoista tilanteista.

Ruusuvuori oli erityisen tyytyväinen toimineeseen lentopeliin turnauksessa.

– Verkkopelaaminen ei ole luontaisin tapa minulle varsinkaan tällä tasolla – sitä on treenattu ja pikkuhiljaa pystyn ottamaan sitä käyttöön matseissakin. Tätä kehitämme varmasti jatkossakin, jotta pisteiden lopettaminen onnistuu nopeammin.

ATP MASTERS 1000 | MIAMI OPEN PRESENTED BY ITAU

Jaa:

Seuraava uutinen: Lambi Street Tennis… →