Lambi Street Tennis liikuttaa ja aktivoi lapsia sekä nuoria keväällä ja syksyllä

1.4.2021  |  13:41  |  Yhteistyökumppanuudet

Suomen Tennisliiton ja tennisseurojen järjestämä Lambi Street Tennis Tour järjestetään tänä vuonna kahdessa osassa kevään ja syksyn aikana. Kiertueen tavoitteena on tehdä tennistä tutuksi koulujen ja päiväkotien oppilaille ja opettajille sekä saada tennisseuroihin uusia harrastajia.

Kiertue alkaa huhtikuun puolessa välissä Kajaanista. Toukokuun alussa mukaan tulevat Vantaa, Varkaus, Valkeakoski, Kempele ja Kuopio. Kevään ja alkukesän aikana vieraillaan ainakin 17 paikkakunnalla ja noin 50 koulussa sekä päiväkodissa. Tennisliitto ja Lambi korostavat aktiivisen arjen ja liikunnan merkitystä. Lambi Street Tennis -kiertueen lisäksi julkaisemme sosiaalisessa mediassa harjoitevideoita, joiden avulla voit harjoitella, liikkua ja pallotella yksin tai kaverin kanssa.

Lambi Street Tennis Tourin lähettiläänä toimii Suomen kaikkien aikojen kaksinpelaaja Jarkko Nieminen.

– Street Tennis -toiminta on mielestäni todella tärkeää, koska sitä kautta useammat nuoret ja lapset pääsevät tutustumaan lajiin. Muistan omasta nuoruudestani millainen rikkaus se oli kokeilla erilaisia lajeja ja juttuja. Tätä kautta nuoret pääsevät tenniksen pariin ja näin tämä on myös väylä, jos innostuu, paikallisiin harrasteryhmiin ja seuroihin. Pääsee kasvattamaan kipinää lajin suhteen entisestään, sanoo Nieminen.

TUTUSTU LAMBI STREET TENNIS -SIVUSTOON

Kiertuekalenterissa on siis pelipaikkoja keväälle jo ympäri Suomen. Vielä on kuitenkin muutamia viikkoja ja varustesettejä vapaana huhti-toukokuulle. Haluaisitko mukaan kiertueelle? Ota yhteyttä koulutuspäällikkö Harri Suutariseen, harri.suutarinen(at)tennis.fi / puh. 010 574 3957.

Jaa:

Seuraava uutinen: Virtanen taipui välierässä… →