Aluehallintoviranomaisilta uusia päätöksiä – koulutuksia ja webinaareja tarjolla seuroille ja valmentajille tulevien viikkojen aikana

1.4.2021  |  09:38  |  Seurat

Aluehallintoviranomaiset (AVI) ovat antaneet uusia päätöksiä urheilu- ja liikuntatilojen aukioloon/sulkemiseen sisätiloissa 1.-14.4. – tarkista alueenne tilanne AVI:n tiedotteista. Esimerkiksi Etelä-Suomen ja Lounais-Suomen AVI:t ovat määränneet suljettavaksi urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevia tiloja.

TARKISTA ALUEENNE TILANNE AVI:N SIVUILTA

Mikäli seurallanne on kysyttävää, Tennisliiton toimisto auttaa, toimisto(at)tennis.fi, ja kannattaa olla yhteydessä paikalliseen AVI:iin alueenne tarkennuksia sekä linjauksia varten.

SEUROILLE JA VALMENTAJILLE SUUNNATTUJA KOULUTUKSIA JA WEBINAAREJA TULEVIEN VIIKKOJEN AIKANA

Tennisliitto järjestää tulevien viikkojen aikana useita osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia etäyhteyksillä. Koulutukset ovat veloituksettomia ja erityisesti suunnattu seuroille sekä heidän valmentajilleen.

Katso alta tulevat koulutukset ja ilmoittaudu mukaan lopussa olevalla lomakkeella. Ilmoittautuneille lähetetään erikseen osallistumislinkit ennen tapahtumaa.

VALMENTAJIEN KOKOONTUMINEN JA KOULUTUS 8.4.

Aika: 8.4. klo 11.00-13.00

Aiheina:
1. Nuorten maajoukkuetoiminta
2. Uudistuneet koulutussisällöt
3. U12 ikävaiheessa pelin ja pelaajien kehittäminen

Koulutuksen tulee pitämään Tennisliiton puolelta huipputennis- ja tapahtumapäällikkö Roope Kailaheimo ja koulutuspäällikkö Harri Suutarinen. U12 keskeisistä asioista pelin ja pelaajien kehittämisestä tulee kertomaan kansainvälinen konsulttimme Hrvoje Zmajic.

KILPAILUTOIMINNAN WEBINAARI 12.4.

Aika: 12.4. klo 13.00-15.30

Aiheina:
1. Kilpailutoiminnan kuulumiset, modernit pelitavat
2. Tournament Planner: seurakilpailujen luominen TennisÄssään

Webinaarin pitävät Tennisliiton asiakaspalveluvastaava Markus Wennäkoski ja kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen. Webinaarissa käydään läpi kilpailutoiminnan kuulumisia ja moderneja pelitapoja näkökulmalla kuinka saada houkuteltua lisää pelaajia mukaan kilpailutoimintaan. Toinen ja isompi pääteema on käydä läpi seurakilpailuiden perusteita ja tutustutaan miten seurakilpailu luodaan TennisÄssään.

TENNISCLUBIN VALMENTAJA-WEBINAARIT 6.4. JA 13.4.

Ajat: 6.4. klo 13.00-14.30 | 13.4. klo 10.00-11.30

Aiheina:
1. TennisClubin perusteet: valmennusryhmien hallinta ja valmentajan käyttöliittymä

Webinaarin pitää Tennisliiton asiakaspalveluvastaava Markus Wennäkoski. Tutustutaan TennisClubin perusteisiin ja keskitytään valmennusryhmien hallintaan sekä valmentajan käyttöliittymään

VALMENTAJAT: SUORITA PUHTAASTI PARAS VERKKOKOULUTUS

Puhtaasti paras on verkkokoulutus, jonka avulla niin urheilijat, urheilijan tukihenkilöt, valmentajat kuin kaikki muutkin urheilutoimijat voivat oppia ja varmistaa tietonsa antidopingasioista. Koulutus kestää noin 35 minuuttia. Kaikkien huhtikuun 15. päivään mennessä suorittaneiden kesken arvotaan Tennisliiton fanituotteita.

SUORITA PUHTAASTI PARAS -VERKKOKOULUTUS

Koulutuksen voi tehdä suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Verkkokoulutus pitää sisällään seuraavat kokonaisuudet:

  • Antidopingsäännöstöt
  • Dopingrikkomukset
  • Dopingin seuraukset
  • Kielletyt aineet ja menetelmät
  • Erivapaudet
  • Ravintolisät
  • Dopingvalvonta
  • Puhtaan urheilun periaatteet ja arvot

 

Ilmoittautuminen - koulutukset ja webinaarit 6.-13.4.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 13/2021 – →