Viikkokatsaus 13/2019 – Heliövaaran johdolla TEHO Sport Finnish Tourin avaukseen

28.3.2019  |  11:33  |  Raportit

Harri Heliövaara on miesten kärkisijoitettu TEHO Sport Finnish Tourin avauksessa Jyväskylässä

Ammattilaispelaaja Harri Heliövaara johdattaa joukkoja TEHO Sport Finnish Tourin avauskilpailussa Jyväskylässä viikonloppuna. Samaan aikaan pelataan myös 10- ja 14-vuotiaiden vuoden toiset Cinia Junior Grand Prix -osakilpailut Smash Centerillä Helsingissä – 14-vuotiaille turnaus on sisäkenttien SM-kilpailut.

Ammattilaiskentillä ovat voittoja juhlineet Anastasia Kulikova, Emil Ruusuvuori ja Liisa Vehviläinen.

TEHO Sport Finnish Tourin avausosakilpailussa kova taso – Heliövaara ja Minetti kärkisijoitetut

TEHO Sport Finnish Tour alkaa tulevana viikonloppuna 29.-31.3. Jyväskylässä. Jyväskylän Tennisseuran järjestämän turnauksen kaksinpelivoittoja on tavoittelemassa Suomen kärkipelaajia ja virolaisia. Palkintorahaa on jaossa 6500 euroa.

– Hyvätasoinen tapahtuma tulossa ja varsinkin miesten puolella on paljon pelaajia mukana. TOP10-pelaajia on paikalla niin naisten kuin miesten sarjoissa sekä mielenkiintoa lisäävät muutamat virolaiset. Kovasti ihmisiä kiinnostaa tapahtuma täällä Jyväskylässä, joten innolla odotamme viikonloppua, kertoi kilpailunjohtaja Ilkka Nyman.

Lue lisää ennakosta, jossa on kärkisijoitettujen Harri Heliövaaran (Sata) ja Mariella Minettin (TaTS) sekä kotiyleisön edessä pelaavan Masi Sarpolan (JTS) kommentit. Etäseuraajille tiedoksi, että turnauksen pääkentältä on luvassa livestream Tennisliiton YouTube-kanavalla.

Katso 14-vuotiaiden SM-kilpailuiden ja 10-vuotiaiden Cinia JGP:n kaaviot ja aikataulu

10- ja 14-vuotiaiden vuoden toiset Cinia Junior Grand Prix -osakilpailut pelataan Smash Centerillä Helsingin Myllypurossa 29.3.-1.4. 14-vuotiaiden osalta kyseessä on sisäkenttien SM-kilpailut. Lue aiheesta lisää täältä – uutisessa kaaviot ja aikataulu.

Otteluita on nähtävillä Smash Centerillä perjantaista maanantaihin. 14-vuotiaiden sarjoissa on mukana lähes sata pelaajaa ja 10-vuotiaissa on mukana yli 60.

Ruusuvuori, Kulikova ja Vehviläinen jatkavat ammattilaisturnauksissa

Tällä viikolla on kolme suomalaista nuorta $15,000 ITF World Tennis Tourin ammattilaiskilpailuissa Meksikossa, Egyptissä ja Israelissa.

Naisten maajoukkueen riveissä kotiturnauksessa 15.-20.4. nähtävä Anastasia Kulikova (lue henkilökuva Kulikovasta täältä) on edennyt kahdella voitolla kaksinpelin puolivälieriin Egyptissä. Emil Ruusuvuori taisteli voiton avauskierroksella Meksikossa ja pelaa torstaina toisen kierroksen ottelunsa. Liisa Vehviläisen taival taittui kaksinpelin karsinnoissa, mutta hän pelaa nelinpelin puolivälierissä torstaina päivällä.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | MEKSIKO
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | EGYPTI
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | ISRAEL

Anastasia Kulikova

PORSCHE JUNIOR TEAM FINLAND: ANTINHEIMO TAIPUI LATVIASSA

Oskar Antinheimon ottelut päättyivät tällä kertaa avauskierroksille Latviassa alle 18-vuotiaiden 5. kategorian ITF World Tennis Tourin kilpailussa.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 5. KATEGORIAN ITF WORLD TENNIS TOUR | LATVIA

Jaa:

Seuraava uutinen: 21-vuotiaiden SM-kilpailut 12.-14.4.… →