Viikkokatsaus 12/2019 – Pajulahden kansainvälisessä junioriturnauksessa menestystä

22.3.2019  |  16:35  |  Raportit

Ammattilaiskentillä Emil Ruusuvuori on aloittanut vahvasti Meksikossa. Kotimaan kentillä Pajulahden alle 14-vuotiaiden kansainvälisessä junioriturnauksessa ovat Porsche Junior Team Finlandin pelaajat pelanneet erinomaisesti – lauantaisessa tyttöjen kaksinpelifinaalissa kohtaavat Sade Scharlin ja Emma Kuusisto.

Lisäksi perjantaina alkoivat 12- ja 16-vuotiaiden sisäkenttien SM-kilpailut Talin Tenniskeskuksella.

Ruusuvuori puolivälierissä Meksikossa

Emil Ruusuvuori (ATP-408) on jatkanut vahvoja otteitaan pari viikkoa sitten tulleen turnausvoiton jäljiltä (lue lisää) $15,000 ITF World Tennis Tourin kilpailussa Meksikossa. Toiseksi sijoitettu Ruusuvuori on voittanut kaksi ottelua ja pelaa perjantaina puolivälierässä yhdysvaltalaista Jordi Arcodanaa (ATP-679) vastaan.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | MEKSIKO

Myös pyörätuolitennispelaaja Taneli Tenhunen (ITF-68) on aloittanut voitokkaasti ITF-kilpailun Tsekissä. Tenhunen voitti niin kaksin- kuin nelinpelin avauskierroksen ottelunsa. Mia Eklundin (WTA-705) kaksinpelitaival päättyi avauskierrokselle Tunisiassa.

ITF WHEELCHAIR | TSEKKI
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-172 ja kaksinpelin ATP-376) selvitti yhdellä voitolla kaksinpelin karsinnat ATP Challenger -turnauksessa Kiinassa, mutta avauskierrokset osoittautuivat tällä kertaa liian koviksi – kaksinpelissä brasilialainen Guilherme Clezar (kaksinpelin ATP-256) oli vahvempi 6-7, 3-6 ja nelinpelissä Heliövaara/Hans Podlipnik-Castillo hävisivät neljänneksi sijoitetulle parille N. Sriram Balaji (IND)/Hans Hach Verdugo (MEX) 5-7, 7-6, 8-10.

$54,160 +H ATP CHALLENGER | KIINA

Kahdeksanneksi sijoitetut Henri Kontinen (nelinpelin ATP-16) ja John Peers (nelinpelin ATP-17)  kohtaavat vuoden toisen ATP Masters 1000 -turnauksen avauskierroksella Rajeev Ramin (nelinpelin ATP-20) ja Joe Salisburyn (nelinpelin ATP-21) Miamissa. Ottelu ei ole perjantain ohjelmassa.

ATP MASTERS 1000 | MIAMI

Pajulahdessa menestystä alle 14-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksessa – Scharlin ja Kuusisto lauantain kaksinpelifinaalissa

Pajulahden alle 14-vuotiaiden 3. kategorian Tennis Europe -turnauksessa ovat suomalaisjuniorit esiintyneet pirteästi. Kaksinpelin välieriin pelasivat itsensä Sade Scharlin, Emma Kuusisto, Rinja Kautto ja Lenni Loukkola (lue lisää). Perjantaina tiensä loppuotteluihin selvittivät Scharlin ja Kuusisto. Yläkaavion välierässä Kuusisto jatkoi hienoja otteitaan voittamalla venäläisen Alexandra Okorokovan 6-3, 6-4 ja alakaavion välierässä Scharlin jatkoi ilman erätappioita voittaen Kautton 6-4, 6-3. Näin tyttöjen kaksinpelissä nähdään suomalaisfinaali lauantaina klo 10:30. Poikien välierässä Loukkola taipui virolaiselle Markus Molderille 3-6, 6-7.

Emma Kuusisto ja Sade Scharlin

Nelinpelin puolella on yksi suomalainen finaalissa, kun kolmanneksi sijoitetut Anais Fernandez Laaksonen ja venäläinen Vasilissa Kupriyanova kohtaavat loppuottelussa venäläisparin Okorokova/Daria Shadchneva perjantaina iltapäivällä.

ALLE 14-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIAN TENNIS EUROPE -TURNAUS | PAJULAHTI

Alexandra Anttila eteni alle 18-vuotiaiden 3. kategorian ITF-kilpailun nelinpelin välieriin Uzbekistanissa. Toiseksi sijoitetut Anttila ja romanialainen Alessia Beatrice Ciuca voittivat kaksi ottelua ennen taipumista välierissä.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIAN ITF WORLD TENNIS TOUR | UZBEKISTAN

12- ja 16-vuotiaiden SM-kilpailut alkoivat Talin Tenniskeskuksella

Perjantaina alkoivat vuoden 2019 ensimmäiset junioreiden sisäkenttien SM-kilpailut, kun 12- ja 16-vuotiaiden turnaukset (samalla 2. Cinia JGP -osakilpailu) iskettiin käyntiin Talin Tenniskeskuksella.

Talissa tavoitellaan mitaleita kaksin- ja nelinpeleissä sekä sekanelinpeleissä. Kilpailuissa on mukana suuri määrä pelaajia – kaksinpeleissä nähdään mukana peräti 176 pelaajaa.

Avauspäivänä perjantaina pelataan kaksinpelien karsintoja ja aloitetaan niin nelinpelit kuin sekanelinpelit. Kaksinpelien puolivälierät pelataan lauantaina, välierät sunnuntaina ja finaalit maanantaina.

LUE LISÄÄ TURNAUKSISTA
KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Scharlin Pajulahden kansainvälisen… →