Scharlin Pajulahden kansainvälisen junioriturnauksen voittoon

23.3.2019  |  14:19  |  Raportit

Emma Kuusisto ja Sade Scharlin pelasivat upean turnauksen Pajulahdessa

Porsche Junior Team Finlandille Pajulahden alle 14-vuotiaiden 3. kategorian Tennis Europe -turnaus oli menestyksekäs. Tyttöjen kaksinpelifinaalissa Sade Scharlin (ÅLK) voitti tiukassa kolmen erän ottelussa Emma Kuusiston (JTS) 6-7, 6-1, 6-4.

Suomalaisten välisestä loppuottelusta toiseksi sijoitetun Scharlinin ja kuudenneksi sijoitetun Kuusiston välillä oli lupa odottaa tasaväkistä, sillä tytöt tuntevat toistensa pelit hyvin. Yleisö saikin nähtäväkseen todellisen jännitysnäytelmän, jonka voittoa juhli lopulta Scharlin. Tyttöjen kaksinpelin välierissä oli Scharlinin ja Kuusiston lisäksi myös Rinja Kautto (OVS).

Tyttöjen nelinpelifinaalissa oli myös suomalainen finaalissa. Kolmanneksi sijoitetut Anais Fernandez Laaksonen (ÅLK) ja venäläinen Vasilissa Kupriyanova hävisivät loppuottelun vahvasti pelanneelle toiseksi sijoitetulle venäläisparille Alexandra Okorokova/Daria Shadchneva suoraan kahdessa erässä.

Poikien puolella parhaimpaan suoritukseen ylsi Lenni Loukkola (OVS) pelaamalla välieriin kaksinpelissä ja nelinpelissä yhdessä Max Alopaeuksen (ETS) kanssa.

TULOKSET

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuorelle välierätappio Meksikossa… →