Viikkokatsaus 10/2023 – Ruusuvuori voitokas Indian Wellsin avauksessa, TEHO Sport Finnish Tour alkaa

10.3.2023  |  08:47  |  Raportit

Emil Ruusuvuori pelaa toisen kierroksen ottelunsa Indian Wellsissä perjantai-iltana; TEHO Sport Finnish Tour alkaa Jyväskylässä.

Ruusuvuori aloitti voitolla Indian Wellsin ATP Masters -turnauksessa

Suomalaistähdet Emil Ruusuvuori ja Harri Heliövaara pelaavat kauden ensimmäisessä ATP Masters -turnauksessa Indian Wellsissä 8.-19.3.

Ruusuvuori (ATP-59) voitti avauskierroksella Constant Lestiennen (ATP-62) 6-4, 4-1 rtd. Toisen kierroksen ottelu 22. sijoitettua Roberto Bautista Agutia (ATP-27) vastaan on perjantai-iltana noin klo 22.30. Espanjalainen voitti kaksikon ainoan kohtaamisen vuoden 2021 US Openissa.

Heliövaara/Lloyd Glasspool ovat viidenneksi sijoitettuja ja kohtaavat avauksessaan hollantilaisparin Matwe Middelkoop/Botic van de Zandschulp; ottelua ei ole vielä aikataulutettu.

ATP MASTERS 1000 | INDIAN WELLS

Lisäksi ATP Challenger -kiertueella Sveitsissä on Otto Virtanen edennyt kahdella voitolla kaksinpelin puolivälieriin. Puolivälierä on perjantaina noin klo 17.00; vastassa on Ricardas Berankis. Voit katsoa ottelua alla olevan linkin välityksellä.

ATP CHALLENGER 75 | SVEITSI – LIVESTREAM

TEHO Sport Finnish Tour alkaa Jyväskylässä 10.-12.3.

Kuusi osakilpailua. Suomen parhaimmisto. Isot rahapalkinnot. TEHO Sport Finnish Tour alkaa tulevana viikonloppuna Jyväskylän Tennisseuran järjestämänä.

KAAVIOT
OTTELUOHJELMA

Kotiyleisön suosikki Jyväskylän Tennisseuran Emma Kuusisto puolustaa viime vuotista mestaruuttaan Killerillä; Kuusisto avaa urakkansa suoraan toiselta kierrokselta. Viime kauden Finnish Tourilla turnausvoittoa juhlineista ovat myös mukana ykkössijoitettu Ella Haavisto (Smash), kolmossijoitettu Clarissa Blomqvist (HTK) ja viitossijoitettu Nuppu Palm (Smash).

”Kilpailusta tulee varmasti hyvä ja kovatasoinen, niin kuin muutkin kilpailut Finnish Tourilla. Lähtökohtani FT-kisoihin on se, että jokaista lähdetään voittamaan ja jokainen turnaus on yhtä tärkeä”, kertoi alkuviikon ennakossa Haavisto.

Miehissä sen sijaan ei ole paikalla viime vuoden mestaria Juho Paukkua (Break Pointia). Vain kärkisijoitetut Lauri Kiiski (TaTS) ja Vesa Ahti (Smash-Kotka) juhlivat turnausvoittoja viime vuoden kiertueella.

Voit seurata sunnuntain ratkaisupäivää monikameralähetyksenä Ruutu Urheilun välityksellä. Välierät pelataan klo 9.00, naisten loppuottelu klo 12.00 ja miesten klo 14.00. TEHO Sport Finnish Tourin kaikkien osakilpailuiden ratkaisupäivät, SM-kilpailuissa kaksi viimeistä päivää, näytetään tällä kaudella laadukkaina Ruutu-lähetyksinä.

Junioreita maailmalla

Porsche Junior Team Finlandin Otso Martikainen pelaa välierissä alle 18-vuotiaiden ITF-kiertueella Ruotsissa.

J200 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | ESPANJA
J60 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | RUOTSI
J60 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | KYPROS
J30 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | VIRO

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuorelle komea voitto… →