Viikkokatsaus 10/2019 – Pajulahden kansainvälisessä junioriturnauksessa menestystä ja TEHO Sport Tennisliigan finaalitapahtuma Talissa lauantaina

7.3.2019  |  11:23  |  Ennakot, Raportit

Ammattilaiskentillä ovat Emil Ruusuvuori ja Oona Orpana avanneet voitokkaasti viikkonsa. Myös juniorit ovat pelanneet hienosti niin kotimaassa kuin kansainvälisillä kentillä.

TEHO Sport Tennisliigan finaaleissa vastakkain HVS – GT ja HVS – ÅLK

Lauantaina pelataan TEHO Sport Tennisliigan finaalitapahtuma, jossa pelataan pronssiottelut ja loppuottelut. Lue ennakot: NAISET | MIEHET. Miesten loppuottelussa kohtaavat hallitseva mestari HVS-Tennis ja kauden yllättäjä Grani Tennis – naisten puolella ovat vastakkain kaksi edellistä mestaruutta voittanut HVS ja Åbo Lawn-Tennis Klubb.

Joukkueiden pelaavat kokoonpanot julkaistaan perjantaina klo 15:00 sarjan kotisivuilla täällä. Tapahtumaan myydään 10 euron lippuja – alle 18-vuotiaat pääsevät veloituksetta sisään, mikäli heillä on päällään oma seura-asu.

LIPUNMYYNTI

Ruusuvuori ja Orpana jatkavat ITF-kilpailuissa

Emil Ruusuvuori ja Oona Orpana ovat avanneet tämän viikon ottelunsa voitokkaasti $15,000 ITF World Tennis Tourin kilpailuissa Norjassa ja Egyptissä. Ruusuvuori pelaa torstaina kaksinpelin toisella kierroksella ja nelinpelin puolivälierissä sekä Orpana kaksinpelin toisella kierroksella.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | NORJA
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | EGYPTI

Harri Heliövaaran oli taipuminen $54,160 ATP Challenger -turnauksen kaksin- ja nelinpelin avauskierroksilla Kiinassa. Lisäksi Otto Virtanen joutui antamaan luovutuksen avausottelunsa toisessa erässä Portugalin $15,000 ITF-kilpailussa.

$54,160 ATP CHALLENGER | KIINA
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI

Henri Kontinen/John Peers saivat tietää vuoden ensimmäisen ATP Masters 1000 -turnauksen avauskierroksen vastustajansa. Kahdeksanneksi sijoitettu suomalais-australialaispari kohtaa Indian Wellsissä Nikoloz Basilashvilin (GEO) ja Artem Sitakin (NZL). Turnaus alkaa pääsarjojen osalta tänään ja päättyy ensi viikolla.

ATP MASTERS 1000 | INDIAN WELLS

Kuva: Luke Hemer

Pyörätuolitennispelaaja Taneli Tenhunen pelaa myös loppuviikosta Sveitsissä.

ITF WHEELCHAIR 3. KATEGORIA | SVEITSI

Porsche Junior Team Finland: Pajulahdessa suomalaismenestystä

Pajulahden alle 16-vuotiaiden 3. kategorian Tennis Europe -kilpailussa on kolme suomalaistyttöä, Stella Remander, Marissa Minetti ja Asta Miettinen, mukana kaksinpelin välierissä. Lisäksi poikien ja tyttöjen nelinpelien välierissä on suomalaisia mukana – LUE LISÄÄ.

ALLE 16-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIAN TENNIS EUROPE -TURNAUS | PAJULAHTI

Myös kansainvälisillä kentillä ovat suomalaispelaajat olleet hyvällä pelituulella. Alle 18-vuotiaiden 5. kategorian ITF World Tennis Tourin kilpailussa Virossa on Iiro Vasa edennyt kaksinpelin välieriin, Kyproksella 3. kategorian kilpailussa on Alexandra Anttila niin kaksin- kuin nelinpelin puolivälierissä ja Slovakiassa 3. kategorian turnauksessa on Roni Hietaranta mukana vielä kaksinpelissä.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIAN ITF WORLD TENNIS TOUR -TURNAUS | SLOVAKIA
ALLE 18-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIAN ITF WORLD TENNIS TOUR -TURNAUS | KYPROS
ALLE 18-VUOTIAIDEN 5. KATEGORIAN ITF WORLD TENNIS TOUR -TURNAUS | VIRO

Jaa:

Seuraava uutinen: Remander tuplamestariksi ja… →