Viikkoennakko 9/2021 – Kontinen/Roger-Vasselin Rotterdamissa, Ruusuvuori palaa kentille

1.3.2021  |  10:32  |  Ennakot

Kuva: ATP

Tällä viikolla on jälleen ammattilaiskentillä seurattavaa. Henri Kontinen ja Edourd Roger-Vasselin pyrkivät jatkamaan voitokkaalla tiellään kovatasoisessa Rotterdamin turnauksessa ja Emil Ruusuvuori palaa kentille Australian avointen jälkeen Kazakstanin ATP Challenger -turnauksessa – kaikki Ruusuvuoren ottelut nähtävillä veloituksetta täältä.

Kontinen/Roger-Vasselin Rotterdamissa – Ruusuvuori ja Heliövaara Challenger -kiertueella

Turnausvoittoa sunnuntaina juhlineet Henri Kontinen (nelinpelin ATP-31) ja Edouard Roger-Vasselin (nelinpelin ATP-14) ovat tällä viikolla pykälää kovatasoisemmassa ATP500-turnauksessa Rotterdamissa. Kaksikko kohtaa avauskierroksella maailmanlistan ykkösparin ja luonnollisesti turnauksen ykköseksi sijoitetut Juan Sebastian Cabal/Robert Farah. Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

ATP500 | ROTTERDAM

Kuva: JB Autissier/Panoramic

ATP Challenger -kiertueella riittää jännitettävää suomalaisittain – nostetaan jo esille, että kaikki Challenger-ottelut ovat nähtävillä veloituksetta täältä. Emil Ruusuvuori (ATP-87) on toiseksi sijoitettuna Kazakstanissa ja kohtaa avauskierroksella tutun vastustajan Viktor Troickin (ATP-199) – ottelu ei ole maanantain ohjelmassa. Samaisen turnauksen karsinnassa oli mukana Otto Virtanen (ATP-569), joka voitti avausottelunsa, mutta taipui maanantain karsintafinaalissa Ryan Penistonille (ATP-375) 1-6, 3-6. Virtanen on mukana vielä nelinpelin pääsarjassa yhdessä Timofey Skatovin kanssa.

ATP CHALLENGER 125 | KAZAKSTAN
LIVESTREAM

Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-98) ja Lloyd Glasspool (nelinpelin ATP-129) pyrkivät jatkamaan turnausvoittojen tiellä Gran Canarialla (lue lisää viime viikon turnausvoitosta). Kaksikko on turnauksen ykköseksi sijoitettuna – parin ottelut eivät ala maanantaina. Heliövaara oli mukana myös kaksinpelin karsinnassa, jossa taipui avausottelussaan.

ATP CHALLENGER 80 | ESPANJA
LIVESTREAM

ITF-kiertueella pääsarjapaikkaa on tavoittelemassa Eero Vasa (ATP-1190) Bratislavassa.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | SLOVAKIA

Tallinnassa suomalaisjunioreita

Stella Remander ja Clarissa Blomqvist pelaavat kaksinpelin pääsarjassa alle 18-vuotiaiden ITF-kiertueella Tallinnassa. Suomalaispoikajuniorien kaksinpeliottelut päättyivät karsintoihin.

ALLE 18-VUOTIAIDEN ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR, 5. KATEGORIA | TALLINNA

Jaa:

Seuraava uutinen: Senioritennis ry:n sääntömääräinen… →