Viikkoennakko 9/2019 – Kontinen/Peers palaa kilpakentille ja 18-vuotiaiden SM-kilpailut Tampereella

25.2.2019  |  11:23  |  Ennakot

Kuva: Luke Hemer

Tällä viikolla pelataan Tampereella alle 18-vuotiaiden SM-kilpailut ja ammattilaiskentillä ovat Henri Kontinen, Otto Virtanen, Anastasia Kulikova, Oona Orpana ja Mariella Minetti. Myös Porsche Junior Team Finlandin junioreita on paljon Ruotsissa ja Virossa.

Kontinen/Peers palaa kentälle Australian avointen menestyksen jälkeen

Henri Kontinen (nelinpelin ATP-17) ja John Peers (nelinpelin ATP-18) pelaavat tällä viikolla Dubain ATP500-turnauksessa. Kolmanneksi sijoitettu parivaljakko kohtaa avauskierroksella karsinnan selvittäneen intialaisparin Jeevan Nedunchezhiyan (nelinpelin ATP-75)/Purav Raja (nelinpelin ATP-96). Turnaus on Kontiselle ja Peersille ensimmäinen Australian avointen finaalipaikan jälkeen. Kontinen voitti toissa viikolla ATP500-turnauksen Rotterdamissa yhdessä Jeremy Chardyn kanssa.

KAAVIOT

Ammattilaiskentillä pelaavat myös Otto Virtanen (ITF-562) $15,000 ITF World Tennis Tourin kilpailussa Portugalissa ja Anastasia Kulikova (WTA-533), Oona Orpana (ITF-46) sekä Mariella Minetti (ITF-611) $15,000 ITF-kilpailussa Egyptissä.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | EGYPTI

18-vuotiaiden SM-kilpailut Tampereen Tenniskeskuksella 1.-3.3.

18-vuotiaiden SM-kilpailut aloittavat junioreiden sisäkenttien SM-kilpailut. Turnaus pelataan tulevana viikonloppuna Tampereen Tenniskeskuksella.

Tyttöjen kaksinpelissä suoraan pääsarjaan pääsivät neljä kärkisijoitettua Emma Eerola (TaTS), Lotta Heiskanen (TaTS), Clarissa Blomqvist (HVS) ja Cecilia Johansén (TVS). Poikien korkeimmalle sijoitetut pelaajat ovat Oulun Verkkopalloseuran Valtteri Laitinen, Niila-Tapio Magga ja Otto Koivisto sekä Åbo Lawn-Tennis Klubbin Kasper Byskata. Turnauksessa pelataan myös tyttöjen nelinpeli.

KAAVIOT

16-vuotias Emma Eerola tavoittelee 18-vuotiaiden Suomen mestaruutta. Viime joulukuussa hän juhli naisten Suomen mestaruutta Kotkassa.

Porsche Junior Team Finland: junioreita Ruotsissa ja Virossa

Suomalaisjunioreita pelaa tällä viikolla Ruotsissa ja Virossa. Ruotsissa alle 14-vuotiaiden korkeimman 1. kategorian (pois lukien arvokilpailut) kilpailun pääsarjassa nähdään peräti yhdeksän suomalaista: Stella Remander, Sade Scharlin, Marissa Minetti, Rinja Kautto, Emma Kuusisto, Oliver Byskata, Lenni Loukkola, Otso Martikainen ja Leo Stenlund. Virossa pelattavassa alle 18-vuotiaiden turnauksessa on mukana viisi poikajunioria: Iiro Vasa, Oskar Antinheimo, Aleksi Löfman, Oliver Saarinen ja Kasper Byskata.

ALLE 14-VUOTIAIDEN 1. KATEGORIAN TENNIS EUROPE | RUOTSI
ALLE 18-VUOTIAIDEN 5. KATEGORIAN ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | VIRO

Suomen joukkue Ruotsin Tennis Europe -turnauksessa

Jaa:

Seuraava uutinen: Senioreiden väli-ikäluokkien Suomen… →