Viikkoennakko 8/2021 – Ammattilaiskentillä vilkasta, junioreita Baltiassa

22.2.2021  |  11:15  |  Ennakot

Tällä viikolla riittää seurattavaa ammattilaiskentillä Ranskassa, Espanjassa ja Tunisiassa. Lisäksi useampi suomalainen pelaa alle 18-vuotiaiden ITF-kiertueen kilpailuissa Liettuassa ja Virossa.

Kontinen Montpellier:n ATP 250 -turnauksessa

Henri Kontinen pelaa tällä viikolla Montpellier:n ATP 250 -turnauksessa, Ranskassa. Kontinen (nelinpelin ATP-32) pelaa turnauksessa yhdessä ranskalaisen Edouard Roger-Vasselinin (ATP-16) kanssa.

Kontinen/Roger-Vasselin on Open Sud de France -nimeä kantavan kilpailun 1.sijoitettuja. Ensimmäisellä kierroksella he kohtaavat parin Hubert Hurkacz/Szymon Walkow. Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

ATP 250 | MONTPELLIER

Heliövaara Espanjassa, Kulikova jatkaa Tunisiassa

Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-97) jatkaa ATP Challenger -kiertueen kilpailuja yhdessä Lloyd Glasspoolin (ATP-139). Molemmat pelaajat lähtevät Gran Canaria:lla, Espanjassa, pelattavaan turnaukseen uusilla ennätysrankingeillään viime viikon finaalipaikan myötä. Turnaus on ATP Challenger 80 -kategoriaa ja palkintoarvoltaan 44,820 Euroa.

Heliövaara/Glasspool on turnauksen 2.sijoitettuja ja he kohtaavat ensimmäisellä kierroksella villin kortin saaneen parin Ivan Marrero Curbelo/Emilio Nava. Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

ATP CHALLENGER 80 | ESPANJA

LIVESTREAM

Anastasia Kulikova jatkaa otteluitaan kolmatta viikkoa ITF-kiertueella Tunisiassa. Kulikova (WTA-539) ylsi toissa viikolla kaksinpelin puolivälieriin ja nelinpelin välieriin sekä viime viikolla kaksin- ja nelinpelin välieriin samassa paikassa. Tämän viikon turnauksen kaavioita ei ole vielä julkaistu.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

ITF-juniorikiertue: Hietaranta Liettuassa ja useita pelaajia Virossa

Laura Hietaranta (ITF-35) palaa tällä viikolla ITF-juniorikiertuun kilpailuihin Siauliaissa, Liettuassa. Kilpailu on tasoltaan 2.kategoriaa. Turnauksen kaavioita ei ole vielä julkaistu. Pääsarjat alkavat huomenna tiistaina.

J2 SIAULIAI | LIETTUA

Suomalaiset kamppailevat ITF-juniorikiertueen pisteistä myös Virossa. Tartussa pelattavaan 5.kategorian kilpailuun osallistuvat: Otto Leikola (ITF-658), Indrek Soome (ITF-815), Otso Martikainen (ITF-827), Stella Remander (ITF-419) sekä Clarissa Blomqvist (ITF-1092). Lisäksi Milos Vujasinovic osallistui karsintoihin. Kaksinpelin pääsarjan ensimmäiset kierrokset pelataan maanantaina ja tiistaina.

J5 TARTU | VIRO

Jaa:

Seuraava uutinen: Maaliskuun avoimissa webinaareissa… →