Viikkoennakko 51/2022 – Kulikova ammattilaiskiertueella Intiassa

19.12.2022  |  14:03  |  Ennakot

Kulikova pelaa toisen perättäisen ITF-kilpailun Intiassa. Suomalaisjunioreita mukana Winter Cup valintakilpailussa.

Kulikova jatkaa Intiassa

Anastasia Kulikova (WTA-306) pelaa toista viikkoa putkeen ITF-kilpailussa Intiassa. Viime viikolla Kulikova ylsi Solapurissa pelattavan kilpailun loppuotteluun, mutta hävisi finaalissa Priska Madelyn Nugroholle 6-4, 6-2 (lue lisää). Tällä viikolla Kulikova on Mumbaissa pelattavan kilpailun viidenneksi sijoitettu. Suomalainen kohtaa avauskierroksella karsijan. Otteluohjelmaa ei olla vielä julkaistu. 

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | INTIA

Winter Cup valintakilpailu Talin Tenniskeskuksessa

Winter Cup on vuosittainen junioreiden sisäkenttien EM-joukkuekilpailu, jossa 12-, 14- ja 16-vuotiaiden maajoukkueet pelaavat toisiaan vastaan. Vuoden 2023 osalta 12-vuotiaiden turnaus jouduttiin kuitenkin perumaan. Tennis Europe ilmoitti 8.12.2022, että 12-vuotiaiden sarjaa ei pystytä järjestämään, koska pelipaikkoja ei löytynyt tarpeeksi.

Suomalaisjunioreita pelaa alkuviikosta 14- ja 16-vuotiaiden edustuspaikoista Winter Cup maajoukkueturnaukseen. Pelaajia on valittu myös suoraan joukkueeseen. Valintakilpailu on virallinen kansallinen kilpailu ja kaikki tulokset merkataan Ässään. Ottelut pelataan maanantaina ja tiistaina.

WINTER CUP
LISÄTIETOJA: WINTER CUP PELAAJAVALINNAT – VALINTAKILPAILU
TULOKSET

Jaa:

Seuraava uutinen: Pelaajan muistilista kilpailujärjestelmän… →