Viikkoennakko 50/2020 – Hietaranta pelaa arvostetussa Orange Bowl -turnauksessa

7.12.2020  |  14:01  |  Ennakot

Vuoden loppua kohden tiivistyvät myös viikkoennakoiden sisällöt. Tällä viikolla on seurattavana pari turnausta alle 18-vuotiaiden kansainväliseltä kiertueelta.

Hietaranta Yhdysvalloissa ja Fernandez-Laaksonen Zimbabwessa

Tällä viikolla pelataan legendaarinen Orange Bowl -junioriturnaus Yhdysvalloissa. Orange Bowl on korkeimman A-kategorian ITF-junioriturnaus, jossa pelaavat maailman parhaat juniorit ja koitosta pidetäänkin epävirallisena alle 18-vuotiaiden MM-kilpailuna. Suomalaisittain turnauksessa koettiin historiallisia hetkiä vuonna 2018 Otto Virtasen voittaessa turnauksen ensimmäisenä suomalaisena (lue lisää).

Tänä vuonna sinivalkoista väriä turnauksessa edustaa 16-vuotias Laura Hietaranta. Hietaranta löytyy junioreiden maailmanlistalta sijalta 104 ja pääsi tämän turvin suoraan pääsarjaan. Ensimmäisellä kierroksella suomalainen kohtaa 18-vuotiaan yhdysvaltalaisen Sofia Camila Rojasin (ITF-112).

ALLE 18-VUOTIAIDEN ITF WORLD TENNIS TOUR | ORANGE BOWL (KAAVIOT)
ORANGE BOWLIN KOTISIVUT

Lisäksi alle 18-vuotiaiden ITF-kiertueella pelaa Anais Fernandez-Laaksonen, joka on Zimbabwessa 5. kategorian turnauksessa. 15-vuotias Fernandez-Laaksonen pelasi myös viime viikolla Zimbabwessa, jossa turnaus keskeytyi sateiden johdosta. Tämä oli valitettavaa suomalaisen kannalta, sillä hän oli yltänyt kaksinpelissä finaaliin ja nelinpelissä välieriin. Kyseessä oli pelaajan ensimmäinen finaalipaikka ITF-kiertueella.

ALLE 18-VUOTIAIDEN ITF WORLD TENNIS TOUR | ZIMBABWE

Jaa:

Seuraava uutinen: Muutoksia alle 10-vuotiaiden… →