Viikkoennakko 49/2019 – Cinia JGP Masters ja TEHO Sport Tennisliiga viikon kohokohtina

2.12.2019  |  15:29  |  Ennakot

Tällä viikolla TEHO Sport Tennisliigaa tiistaina, lauantaina ja sunnuntaina sekä viikonloppuna pelataan 10-16 -vuotiaiden Cinia JGP Masters -päätösturnaus Turussa. Lisäksi ammattilaiskentillä pelaa Anastasia Kulikova sekä Laura Hietaranta ja Iiro Vasa ovat ITF-juniorikiertueella.

Cinia JGP Masters huipentaa junioreiden osakilpailusarjan Turussa 6.-9.12.

Tulevana viikonloppuna pelataan Turussa Jarkko Nieminen Areenalla Cinia Junior Grand Prix -osakilpailusarjan Masters-turnaus. Turnaukseen on kutsuttu kauden aikana parhaiten menestyneet 10-, 12-, 14- ja 16-vuotiaat. Cinia JGP Mastersissa voittajat saavat palkinnoksi matkan seuraamaan ATP-kilpailua Barcelonaan keväällä 2020. Kyseiselle matkalle arvotaan tänä vuonna myös matkat kaikkien Fair Play -palkinnon saajien kesken ja kaikkiin oman ikäluokkansa turnauksiin osallistuneiden kesken.

12- ja 14-vuotiaiden luokat pelataan perjantaista sunnuntaihin sekä 10- ja 16-vuotiaat iskevät lauantaista maanantaihin.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMAT

TEHO Sport Tennisliigassa isketään miesten otteluita

TEHO Sport Tennisliigassa vauhti jatkuu miesten otteluiden muodossa. Tiistaina pelataan yksi ottelu, kun Helsingin Laajasalossa iskevät yhteen Sata-Tennis ja sarjakärki Helsingin Lawn-Tennis Klubi. Lisäksi lauantaina pelataan täysi kierros ja sunnuntaina kolme ottelua. Ruutu-palvelussa ovat nähtävillä HVS-Tenniksen kotiottelut Tampereen Tennisseuraa ja Smashia vastaan sekä Grani Tenniksen ja TVS-Tenniksen ottelu.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Kulikova pelaa Tunisiassa

Anastasia Kulikova jatkaa otteluitaan ammattilaiskiertueella Tunisiassa. Viime viikolla Kulikova ylsi hienosti loppuotteluun Tshekissä.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Hietaranta ja Vasa ITF-juniorikiertueella

Laura Hietaranta pelaa perinteikkäässä ja erittäin kovatasoisessa 1. kategorian turnauksessa, Eddie Herr, Yhdysvalloissa. Iiro Vasa pelaa puolestaan 4. kategorian turnauksessa Israelissa.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 1. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | YHDYSVALLAT
ALLE 18-VUOTIAIDEN 4. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | ISRAEL

Laura Hietaranta

Jaa:

Seuraava uutinen: Tykkimäki Mini- ja… →