Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tourilla 140 pelaajaa Salossa, Oulussa ja Helsingissä

3.12.2019  |  13:32  |  Raportit, Seurat

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Touria pelattiin Salossa (SaTS), Oulussa (OVS) ja Helsingissä (Sata) menneenä viikonloppuna 30.11.-1.12. Seuraavat Tykkimäki-kilpailut pelataan seuraavasti:

7.12.2019 KOTKA | SMASH-KOTKA
11.1.2020 KOTKA | SMASH-KOTKA
18.1.2020 KAUNIAINEN | GT
19.1.2020 TAMPERE | TATS

– Kisamme menivät hienosti. Saimme vanhempia junioreita talkootuomareiksi jokaiselle kahdeksalle kentälle minien turnauksessa. Pystytimme lisäksi pienen kahvion kentän reunalle. Lasten peleissä koettiin niin onnistumisen iloja kuin pettymyksien kyyneleitäkin. Vanhempia oli paikalla lähes jokaisella juniorilla, tsemppaamassa ja lohduttamassa, kertoi Salon Tennisseuran toiminnanjohtaja Iina Haapaniemi.

– Pohjois-Suomessa Tykkimäki-kiertue pysähtyi Ouluun. Kisaan kokoontui hienosti yhteensä 34 pelaajaa mini- ja miditennissarjoihin, kun isäntäseura OVS sai vieraita Kempeleestä, Kajaanista, Kokkolasta ja Kuopiosta. Miditennissarjoissa nähtiin kovatempoista tykittelyä ja vauhdikkaita palloralleja, kun pelin taso nousi pohjoisessa ennennäkemättömän korkealle. Minitenniksessä kentälle uskaltautui hienosti vasta viisivuotiaitakin pelureita, joiden otteet paranivat silminnähden kisan aikana, sanoi OVS:n Jussi Pesonen.

Myös Helsingin Laajasalossa nähtiin riemukasta tekemistä, kun 73 pelaajaa kirmasi pallojen perässä oppia hakien.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliigan… →