Viikkoennakko 47/2020 – seurattavaa riittää niin kotimaassa kuin ulkomailla

16.11.2020  |  11:28  |  Ennakot

Tällä viikolla seurataan suomalaispelaajien otteita Italiassa ja Virossa sekä kotimaan kentillä on luvassa TEHO Sport Finnish Touria ja Luokkamestaruussarjan Masters-turnausta.

Lisäksi tämän viikon perjantaina pääset seuraamaan vuoden parhaiden palkitsemisia livestreamin välityksellä. Koronaviruksen johdosta jouduimme perumaan perinteikkään Tennisgaalan, mutta vuoden parhaimpien palkitsemiset esitämme ajan henkeen kuuluen etäyhteyksien avulla. Ota siis kalenteriin merkintä perjantaille 20.11. klo 19.00 alkaen – livestreamit tulevat Tennisliiton Facebookissa ja YouTube-kanavalla.

Heliövaara/Niklas-Salminen Italiassa – Kulikova ja Hietaranta Virossa

Harri Heliövaara pyrkii jatkamaan menestyksekästä kulkuaan tällä viikolla Italiassa – viime viikolla Heliövaara ja Emil Ruusuvuori voittivat Bratislavan ATP Challenger -turnauksen (lue lisää). Tällä viikolla Heliövaara pelaa yhdessä Patrik Niklas-Salmisen kanssa. Pari kohtaa avauskierroksella toiseksi sijoitetut Lloyd Glasspool/Alex Lawson. Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

ATP CHALLENGER 80 | ITALIA
LIVESTREAM

Virossa pelataan puolestaan $15,000 ITF-turnaus, jossa ovat mukana Anastasia Kulikova ja Laura Hietaranta. Kulikova on suoraan pääsarjassa ja Hietaranta hakee sinne paikkaa karsintojen kautta maanantaina.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | VIRO

TEHO Sport Tennisliiga jatkuu viikonloppuna

TEHO Sport Tennisliigan kausi jatkuu tulevana viikonloppuna useilla naisten ja miesten otteluilla. Ensimmäisten kierrosten jälkeen sarjataulukoiden kärjessä ovat miehissä TVS-Tennis, Smash, Grani Tennis ja HVS-Tennis sekä naisissa Smash, Tampereen Tennisseura, HVS ja Smash-Kotka. Joukkueiden kokoonpanot julkaistaan keskiviikkona puolen päivän jälkeen – pelaavat kaksinpelaajat julkaistaan näistä ryhmistä pelipäivän aamuna klo 9.00. Helsingin Lawn-Tennis Klubi on kertonut sen riveissä pelaavan suomalais-sveitsiläinen Henri Laaksonen (ATP-134). Keitä muita nähdään viikonlopun otteluissa?

Tennisliigan tapahtumia pääset seuraamaan tuttuun tyyliin Ruudun kautta – lähetyksiä on luvassa joka päivä ja selostettuna tulevat perjantaina miesten ottelu Helsingin Lawn-Tennis Klubin ja Sata-Tenniksen välillä sekä sunnuntaina naisten ottelu Tampereen Tennisseuran ja Oulun Verkkopalloseuran kesken. Otteluista selostetaan ykköspelaajien kaksinpeli ja nelinpelit, äänessä on Veli-Matti Markkanen.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT
RUUTU-LÄHETYKSET
LIVESCORE

Luokkamestaruussarjan Masters-turnaukset viikonloppuna

Luokkamestaruussarja huipentuu tulevana viikonloppuna pelattaviin Masters-kutsuturnauksiin. D- ja E-luokat pelataan TVS-Tenniksen järjestämänä Turussa, B- ja C-luokat mitellään puolestaan Åbo Lawn-Tennis Klubbin järjestämänä Kaarinassa. Turnauksessa pelaavat siis kauden aikana eniten pisteitä keränneet pelaajat.

Tutustu turnauksiin ja katso turnausten pelaajat, lohkot ja aikataulut alla olevista linkeistä – pelaajatiedot, lohkot ja aikataulut julkaistaan keskiviikkoon mennessä.

LUOKKAMESTARUUSSARJA MASTERS D- JA E-LUOKAT | TVS, TURKU
LUOKKAMESTARUUSSARJA MASTERS B- JA C-LUOKAT | ÅLK, KAARINA

VUODEN 2020 PISTETILANNE KAIKKIEN OSAKILPAILUIDEN JÄLKEEN

Jaa:

Seuraava uutinen: Vuoden viimeiset Cinia… →