TEHO Sport Tennisliiga: HVS täyteen pistepottiin kotikentällään

15.11.2020  |  14:27  |  Raportit

HVS-Tennis oli erinomaisella pelipäällä kotikentällään Talin Tenniskeskuksessa ja nappasi 4-0 voiton Valkeakosken Tenniksestä.

VT avasi eilen pistetilinsä kotiluolassaan Kerhomajalla ja nyt se haki lisäpisteitä HVS:n vieraana. Kaikki kolme kaksinpeliä käynnistyi samaan aikaan. Kakkos- ja kolmospelaajien ottelut olivat nopeasti ohitse, kun Leevi Säätelä (HVS, artikkelikuvassa) kukisti Joonas Salosen (VT) 6-1, 6-0 ja Alex Hedman (HVS) voitti Ville Kauppilan (VT) 6-2, 6-1.

Sen sijaan ykköspelaajien ottelu oli tasainen. Valkeakosken varmalyöntinen Pauli Partinen vei avauserän kovasyöttöiseltä Aleksi Löfmanilta (alakuvassa) yhden murron turvin 6-4. Toisen erän nappasi murron turvin puolestaan Löfman 6-3, joten ratkaisu haettiin ottelutie-breikistä. VT:n vaikeudet ratkaisevissa erissä jatkuivat, kun Löfman selvitti yhden vastustajansa murtopallon ja voitti ratkaisevan erän 13-11.

Nelinpelissä Löfman/Säätelä tyylittelivät voiton parista Tuomas Männistö/Valtteri Telinkangas 6-0, 6-4. HVS nousi voitollaan sarjan kärkipäähän ja VT puolestaan pysyy sarjan häntäpäässä.

KUVAGALLERIA
TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

HVS – VT 4-0
Aleksi Löfman – Pauli Partinen 4-6, 6-3, 13-11
Leevi Säätelä – Joonas Salonen 6-1, 6-0
Alex Hedman – Ville Kauppila 6-2, 6-1
Löfman/Säätelä – Tuomas Männistö/Valtteri Telinkangas 6-0, 6-4

TEHO Sport Tennisliiga jatkuu tulevana viikonloppuna 20.-22.11. useilla naisten ja miesten otteluilla. Helsingin Lawn-Tennis Klubi on jo paljastanut sen riveissä nähtävän suomalais-sveitsiläisen Henri Laaksosen (ATP-134). Keskiviikkona julkaistaan kaikkien joukkueiden kokoonpanot, silloin nähdään keitä muita mahdollisesti on pelaamassa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 47/2020 – →