Viikkoennakko 45/2023 – Ruusuvuori ja Virtanen johdattavat suomalaisia HPP Openissa Helsingissä

6.11.2023  |  13:31  |  Ennakot

Tällä viikolla katseet kohdistuvat Helsinkiin, jossa pelataan ATP Challenger -ammattilaiskilpailu.

ATP Challenger -kilpailu HPP Open Helsingissä 5.-12.11.

Talin Tenniskeskuksessa pelataan HPP Open -ammattilaisturnaus 5.-12.11. Kilpailun karsinnat käynnistyivät sunnuntaina ja saadaan päätökseen maanantaina. Maanantaina pelataan myös kaksinpelin pääsarjan ensimmäisen kierroksen otteluita. Kilpailun kaksinpelin loppuottelu ovat ohjelmassa sunnuntaina.

HPP OPEN – KOTISIVUT

Suomalaisittain kilpailussa riittää seurattavaa, kun kaksinpelin pääsarjassa mukana ovat Emil RuusuvuoriOtto VirtanenPatrick Kaukovalta sekä Eero Vasa. Villit kortit saaneet Kaukovalta ja Vasa valtaavat keskuskentän maanantaina klo 17.00 alkaen. Ensimmäisenä päästetään vauhtiin Kaukovalta (ATP-711), joka haastaa viidenneksi sijoitetun espanjalaisen Jaume Munarin (ATP-87). Illan päättää Vasa (ATP-1063), joka kohtaa neljänneksi sijoitetun ranskalaisen Alexandre Müllerin (ATP-83). Ruusuvuori (ATP-69) avaa urakkansa tiistaina Joris De Loorea (ATP-142) vastaan ja Virtanen (ATP-148) puolestaan keskiviikkona karsijaa vastaan. Ruusuvuoren avauspäivä on loppuunmyyty.

Kaksinpelin karsinnoissa sunnuntaina oli mukana kolme suomalaista; ammattilaisdebyyttinsä tehnyt Oskari Paldanius sekä Otso Martikainen ja Leevi Säätelä. Kaikkien kolmen ottelut päättyivät tappioon kahdessa erässä (lue lisää).

Nelinpelissä on mukana niin ikään useita suomalaispelaajia. Patrik Niklas-Salminen (nelinpelin ATP-122) pelaa yhdessä tšekkiläisen Petr Nouzan (nelinpelin ATP-96) kanssa. Pari on kilpailun neljänneksi sijoitettu. Virtanen puolestaan pelaa yhdessä yhdysvaltalaisen Maxime Cressyn (ATP-125) kanssa ja Kaukovalta/Vasa muodostavat sinivalkoisen parin. Villit kortit nelinpeliin jaettiin Martikainen/Paldanius sekä Linus Lagerbohm/Mark Lajal pareille. Suomalaisten nelinpeliottelut eivät ole ohjelmassa maanantaina.

KAAVIOT
KAKSINPELIN PÄÄSARJA
KAKSINPELIN KARSINTA
NELINPELIN PÄÄSARJA

Mikäli et pääse paikan päälle, voit seurata kaikki ottelut veloituksetta ATP Challenger TV:n kautta.

LIPUNMYYNTI
LIVESTREAM
LIVESCORE

Heliövaara/Mies ATP-kiertueella Ranskassa

Harri Heliövaara pelaa kuluvalla viikolla yhdessä saksalaisen Andreas Miesin kanssa ATP-kilpailussa Ranskassa. Heliövaara (nelinpelin ATP-29) ja Mies (nelinpelin ATP-35) pelaavat ensimmäistä viikkoa yhdessä ja ovat samalla kilpailun toiseksi sijoitettu pari. Ensimmäisellä kierroksella suomalais-saksalainen pari kohtaa Alexander Bublik (ATP-32)/Alexander Shevchenko (ATP-63). Ottelu ei ole ohjelmassa maanantaina.

ATP 250 | RANSKA

Lisäksi ITF-kiertueella Italiasta menestystä hakee Laura Hietaranta, joka on tällä viikolla noussut rankingissa omaan ennätyslukemaan WTA-456.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | ITALIA

Juniorit maailmalla

Arthur de Dampierre (HVS) on viikon ainoa junioreiden kansainvälisissä kilpailuissa pelaava suomalainen.

ALLE 12-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 1. KATEGORIA | TURKKI

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Nieminen jakaa tietotaitoaan… →