Viikkoennakko 45/2020 – Heliövaara pelaa Saksassa, ITF-turnauksissa useita suomalaisia

2.11.2020  |  12:41  |  Ennakot

Harri Heliövaara pelaa Saksassa challenger-turnauksessa tällä viikolla. Virossa pelattavassa ITF-turnauksessa on mukana useita suomalaisia. Kulikova puolestaan jatkaa pelejä Espanjassa. Kotimaan kentillä pelataan TEHO Sport Tennisliigaa, I-divisioonaa ja kansallisia turnauksia.

Heliövaara mukana challenger-turnauksessa

Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-122) pelaa tällä viikolla Saksan Eckentalissa haastajatason turnauksessa. Nelinpelissä Heliövaaralla parina on itävaltalainen Juri Rodionov (ATP-143). Pari kohtaa avauskierroksella puolaiset Karol Drzewieckin (nelinpelin ATP-149) ja Szymon Walkowin (nelinpelin ATP-138). Molemmat pelaajat ovat Heliövaaralle tuttuja entuudestaan. Walkowin kanssa Heliövaara voitti lokakuun alussa challenger-turnauksen Italiassa (lue lisää) ja puolestaan Drzewiecki on tuttu näky TEHO Sport Tennisliigasta Grani Tenniksen paidasta. Ensimmäisen kierroksen ottelu ei ole ohjelmassa maanantaina.

ATP CHALLENGER TOUR | SAKSA

Suomalaisia mukana Viron ITF-turnauksessa

Patrik Niklas-Salminen (ATP-436) ja Otto Virtanen (ATP-734) pelaavat tällä viikolla Viron $15,000 ITF-turnauksessa Pärnussa. Lisäksi kilpailun karsinnoissa on mukana Eero Vasa (ATP-1158), Iiro Vasa (ATP-1625) ja Roni Hietaranta (ATP-1860). Karsinta ottelut ovat ohjelmassa tänään. Pääsarjan kaaviota ei ole vielä julkaistu.

ITF WORLD TENNIS TOUR $15,000 | VIRO

Kulikova pelaa Italian ITF-turnauksessa

Anastasia Kulikova (WTA-532) pelaa Italian $15,000 ITF-turnauksessa tällä viikolla. Kulikova kohtaa avauskierroksella karsijan. Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

ITF WORLD TENNIS TOUR $15,000 | ITALIA

TEHO Sport Tennisliiga jatkuu

TEHO Sport Tennisliigassa pelattiin viikonloppuna kauden avauskierros. Sarja jatkuu heti ensi viikolla sekä naisten että miesten sarjojen otteluilla. Luvassa on paikalliskamppailuja Helsingissä, kun Smash ja HVS-Tenniksen naisten sekä miesten joukkueet kohtaavat Myllypurossa sunnuntaina 8.11. Kaiken kaikkiaan lauantaina on luvassa kaksi ottelua ja sunnuntaina pelataan yhteensä kahdeksan ottelua. Avausviikonlopun jälkeen naisten sarjaa johtaa HVS ja miesten sarjaa puhtaalla pelillä oleva Smash.

Tulevan viikonlopun otteluohjelman ja sarjataulukot löydät Tennisliigan sivuilta.

TENNISLIIGA

Kotimaan kentillä kiireinen viikonloppu

MLK – TTS 31.10.2020

TEHO Sport Tennisliigan lisäksi kotimaan kentillä pelataan tulevana viikonloppuna I-divisioonaa. Luvassa on yhteensä 14 ottelua ympäri Suomen. Tällä hetkellä miesten sarjaa johtaa MLK sekä SVS, ja naisten sarjaa puolestaan Smash-Kotka 2. Viime viikonlopun raportin I-divisioonan otteluista löydät täältä.

Kansallisia turnauksia pelataan viikonloppuna Helsingissä, Lappeenrannassa, Porissa, Oulussa sekä Kaarinassa. Kaikki kilpailut löydät TennisÄssästä.

Junioreita Espanjassa

Porsche Junior Team Finlandin Laura Hietaranta (junioreiden ITF-140) pelaa tällä viikolla junioreiden 2. kategorian ITF-turnauksen Espanjassa. Turnauksen kaavioita tai otteluohjelmaa ei ole vielä julkaistu.

ALLE 18-VUOTIAIDEN, ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS 2. KATEGORIA | ESPANJA

Suomalaisjuniori Anicia Hammoud on mukana Espanjassa pelattavassa alle 14-vuotiaiden Tennis Europe turnauksessa.

ALLE 14-VUOTIAIDEN, TENNIS EUROPE | ESPANJA 

Jaa:

Seuraava uutinen: Luokkamestaruussarja jatkuu vuonna… →