I-divisioonassa kiireinen viikonloppu – Maarianhaminan otteluissa hyvä tunnelma

2.11.2020  |  09:34  |  Raportit

MLK - TTS 31.10.2020

I-divisioonassa oli kiireinen viikonloppu. Otteluohjelmassa oli yhteensä 14 kamppailua. Otteluita pelattiin ympäri Suomea Maarianhaminasta aina Rovaniemelle asti.

Tuusulan Tennisseura vieraili Maarianhaminassa MLK:n vieraana. TTS kävi saarella ryöstöretkellä voittaen otteluparin 3-0. TTS:n ykköspelaaja Nanette Nylund piti reissusta Maarianhaminaan.

-Matka sujui hyvin aikaisesta lähdöstä huolimatta. Laivalla oli todella hiljaista, kertoi Nylund. Viimeeksi Nylund oli vieraillut Maarianhaminassa vuonna 2015, jolloin hän edusti Grani Tennistä I-divisioonan ottelussa.

Tappiosta huolimatta kotijoukkueen Malin Ringbom oli iloisella mielellä.

-Bollhallassa oli hyvä tunnelma, kun käynnissä oli samaan aikaan sekä naisten että miesten MLK:n I-divisioonan pelit. Ottelu Tuusulan Tennisseuraa vastaan oli tiukka vaikka se päättyikin 3-0 vieraille.

Kaksi kolmesta ottelusta päättyikin TTS:n hyväksi vasta kolmannen erän ottelu tie breikissä. MLK:n miehet puolestaan ylsivät 3-1 voittoon Bollhallan kotiyleisön edessä Vaasalaista WaTC:n joukkuetta vastaan. Korona-ajan tilannetta mukaillen, Bollhallassa noudatettiin sopivia turvavälejä ja hyvää hygieniaa.

Viikonloppuna voittoihin ylsivät MLK:n lisäksi miehissä ÅLK2, TVS2 ja SVS. Naisten sarjassa puolestaan voitokkaita olivat TTS, RoVS, LVS ja ÅLK2. Lisäksi viikonloppuna pelattiin useita tasapelejä. Kaikki tulokset ja tulevan viikon otteluohjelman löydät täältä.

HLK2 – TVS2

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 45/2020 – →