Viikkoennakko 37/2021 – Suomi kohtaa Intian Espoo Metro Areenalla 17.-18.9.

13.9.2021  |  12:47  |  Ennakot

Tämän viikon kohokohta on Suomen ja Intian välinen maaottelu Espoo Metro Areenalla 17.-18.9. Kannattaa laittaa seurantaan Tennisliiton kotisivujen lisäksi sosiaalisen median kanavat Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Espoo Metro Areena muuttuu tennisareenaksi – Suomi kohtaa Intian 17.-18.9.

Suomen miesten maajoukkue, Cinia Davis Cup Team Finland, kohtaa Intian Espoo Metro Areenalla 17.-18.9.2021. Ottelu on Davis Cupin I-ryhmän ottelu. Otteluparin voittaja etenee joko marraskuun jatkokarsintaan tai suoraan maailmanlohkon karsintaan 2022. Tämä riippuu I-ryhmän voittajamaiden Davis Cup -rankingista ja jatko-ohjelma on selvillä syyskuun tapahtuman jälkeen.

Maajoukkue aloitti yhteisen valmistautumisensa perjantaina mediapäivän ja kumppanigolfin merkeissä (lue lisää). Suomen joukkueen muodostavat Emil RuusuvuoriHenri KontinenHarri HeliövaaraOtto Virtanen ja Patrik Niklas-Salminen sekä kapteeni Jarkko Nieminen. Mukana ovat myös fysioterapeutti Joni Honkaniemi ja varapelaaja Iiro Vasa.

– Virittäydymme yhdessä valmiiksi maaottelua varten. Meillä on paljon yhteisiä hyviä muistoja ja niiden sekä yhteisen tekemisen kautta vahvistamme entisestään loistavaa joukkuehenkeämme, kommentoi Nieminen joukkueen valmistautumista.

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA, OSTA LIPUT TAI KATSELUOIKEUS RUUTUUN

Perjantaina pelataan kaksi kaksinpeliä klo 18.00 alkaen ja lauantaina on vuorossa nelinpeli sekä kaksi kaksinpeliä klo 14.00 alkaen.

Maanantaina Espoo Metro Areena muuttaa muotoaan jääkiekkoareenasta tennispyhätöksi. Seuraa tapahtumia läpi viikon somekanaviemme kautta. Jos kiinnostaa nähdä kuinka kenttä rakentuu, käy kurkkaamassa Twitter– ja Instagram-tilimme.

Kulikova jatkaa otteluitaan Portugalissa

Anastasia Kulikova ylsi viime viikolla hienosti loppuotteluun $25,000 ITF-turnauksessa Portugalissa, lue lisää täältä. Tällä viikolla Kulikova pelaa pykälää korkeammassa turnauksessa $60,000. Lisäksi Espanjassa ovat pelaamassa Peetu Pohjola, Hermanni Tiainen ja Tommy Hellström.

W60+H ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI
M25 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA

35-vuotiaat naiset MM-joukkuekilpailussa Kroatiassa

Tällä viikolla jatkuvat senioreiden MM-joukkuekilpailut Kroatiassa. Tällä viikolla ovat vuorossa nuorempi kaarti (Young Seniors), eli 35-, 40- ja 45-vuotiaat. Suomella on joukkue naisten 35-vuotiaissa. Suomi pelaa D-lohkossa yhdessä Portugalin ja Yhdysvaltojen kanssa.

TULOSSEURANTA

Junioreita Virossa ja Tanskassa TE-kiertueella

Lisäksi junioreita on pelaamassa seuraavilla pelipaikoilla Tennis Europe -kiertueella.

12- JA 16-VUOTIAIDEN 2. JA 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | VIRO
14-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | TANSKA
12-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA TENNIS EUROPE | TANSKA

Jaa:

Seuraava uutinen: Olen Antirasisti -kampanja… →