Hietaranta avaa US Openin – ”Tiedän kuuluvani joukkoon ja pystyn taistelemaan ihan jokaisesta otteluvoitosta”

6.9.2021  |  11:37  |  Artikkeli

Laura Hietaranta, 17, aloittaa vuoden viimeisen junioreiden Grand Slam -turnauksen maanantaina.

US Openin avauskierroksella maanantaina klo 18.00 kohtaa suomalainen yhdysvaltalaisen Theadora Rabmanin, joka karsi tiensä pääsarjaan kahdella voitolla. Ottelun voittajaa odottaa toisella kierroksella kovin mahdollinen testi, ykkössijoitettu Victoria Jimenez Kasintseva.

Illalla on luvassa kahden ruudun taktiikkaa, sillä samaan aikaan pelaa Emil Ruusuvuori nelinpelin kolmannella kierroksella (lue lisää) – molemmat ottelut ovat nähtävissä Eurosport Playerin kautta.

Hietaranta on ollut jo useita viikkoja Yhdysvalloissa, sillä hänet valittiin mukaan ITF Touring Teamiin (lue lisää). Mukaan on mahtunut laadukasta harjoittelua ja kilpailemista.

– Tosi hyvin ovat asiat sujuneet. Tulemme pelaajien ja valmentajien kanssa hyvin toimeen. Käytännössä alkuun tutustuimme toisiimme ja sitten olemme treenanneet paljon niin tennis- kuin fysiikkatreenejä, kertoi Hietaranta.

Hietaranta on mukana myös nelinpelissä yhdessä tutun belgialaisen Sofia Costoulasin kanssa. Hietaranta/Costoulas ylsi upeasti Wimbledonin loppuotteluun heinäkuussa. Kaksikko avaa ottelunsa tulevana yönä Julia Garciaa ja Matilda Mutavdzicia vastaan.

Tuleva junioreiden Grand Slam -turnaus on Hietarannan uran kolmas.

– Ensimmäiset slamit ovat nyt alta pois ja niitä ei tarvitse jännittää enää samalla tavalla. Tiedän kuuluvani joukkoon ja pystyn taistelemaan ihan jokaisesta otteluvoitosta. Olen kuullut paljon hyvää US Openista, hieno kisa on varmasti tulossa. Toivottavasti pystyn pelaamaan omalla parhaalla mahdollisella tasollani siellä.

US OPENIN TYTTÖJEN KAAVIOT: KAKSINPELI | NELINPELI

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 36/2021 – →