Viikkoennakko 36/2018 – Sinivalkoista edustusta niin ammattilais- kuin juniorikentillä

3.9.2018  |  19:05  |  Ennakot

Tulevalla viikolla sinivalkoisia värejä ovat edustamassa muun muassa Otto Virtanen US Openissa, Harri Heliövaara ja Patrik Niklas-Salminen Sveitsissä sekä Oona Orpana Tsekissä. Lisäksi Porsche Junior Team Finlandin pelaajia on peräti kuudella eri kisapaikalla Euroopassa.

Virtanen avasi voitokkaasti US Openissa

Otto Virtanen otti makean päänahan ja revanssin Wimbledonista, kun hän voitti brittiläisen Anton Matusevichin US Openin poikien kaksinpelin avauskierroksella. Ottelu olit äärimmäisen tasainen, mutta Virtanen sai käännettyä sen itselleen erin 5-7, 7-5, 7-5.

Kaksinpelin toisella kierroksella 17-vuotias suomalainen kohtaa voittajan ottelusta [14.] Brandon Nakashima (USA) – Joao Lucas Reis da Silva (BRA). Virtanen ja Yanki Erel, hallitsevat Wimbledon mestarit, ovat mukana myös nelinpelissä.

KAAVIOT

Heliövaara ja Niklas-Salminen $25,000 ITF-turnauksessa Sveitsissä

Harri Heliövaara (ATP-330) ja Patrik Niklas-Salminen (ATP-505) palaavat tällä viikolla kansainvälisille pelikentille $25,000 ITF-turnauksessa Sveitsissä. Ykköseksi sijoitettu Heliövaara kohtaa avauskierroksella isäntämaan Adrien Bosselin (ATP-815, parhaimmillaan ollut sijalla 262.) ja sijoittamaton Niklas-Salminen avaa kahdeksanneksi sijoitettua itävaltalaista Matthias Haimia (ATP-504) vastaan.

Suomalaiskaksikko on nelinpelin ykkössijoitettuina ja kohtaavat avauskierroksella ranskalaisparin Benjamin Pietri/Francois-Arthur Vibert.

KAAVIOT

Orpana jatkaa $15,000 ITF-turnauksessa Tsekissä – Anttila karsinnan päätöskierroksella Espanjassa

Viime viikolla Oona Orpana eteni aina puolivälieriin asti $15,000 ITF-turnauksessa Tsekin Ricanyssa. Tällä viikolla Orpana jatkaa otteluitaan Prahassa. Orpana on turnauksessa sijoittamaton pelaaja – kaaviot julkaistaan myöhemmin.

KAAVIOT

Alexandra Anttila pelaa puolestaan $15,000 ITF-turnauksessa Espanjassa. Anttila on voittanut yhden karsintaottelun ja pelaa tänään paikasta pääsarjaan espanjalaista Maria Berlanga Banderaa vastaan.

KAAVIOT

Porsche Junior Team Finland maailmalla

Porsche Junior Team Finlandin pelaajia on peräti kuudessa eri maassa pelaamassa tällä viikolla.

5. KATEGORIAN ITF-JUNIORITURNAUS, GEORGIA
Niila-Tapio Magga
5. KATEGORIA ITF-JUNIORITURNAUS, LATVIA
Roni Rikkonen, Roni Hietaranta, Oliver Saarinen, Peppi Ramstedt, Emilia Hartman
4. KATEGORIA ITF-JUNIORITURNAUS, SVEITSI
Mikael Vollbach
2. KATEGORIA ITF-JUNIORITURNAUS, TSEKKI
Ella Haavisto

U14 3. KATEGORIA TE-JUNIORITURNAUS, SLOVENIA
Oliver Byskata, Axel Eriksson, Lenni Loukkola, Stella Remander, Sade Scharlin, Asta Miettinen
U12 3. KATEGORIA TE-JUNIORITURNAUS, VIRO
Otso Martikainen, Leo Stenlund, Felix Alopaeus, Markus Vainikka, Oskari Paldanius, Oliver Vainionpää, Julia Lehtonen, Liinu Heiskanen, Kaisla Mattila, Emma Virtanen, Milla Kanto, Arina Vabistsevits, Emilia Lehtinen

Luokkamestaruussarjan 5. osakilpailu Talin Tenniskeskuksella 7.-9.9.

Vuoden viides Luokkamestaruussarjan osakilpailu palloillaan Talin Tenniskeskuksella Helsingissä tulevana viikonloppuna. Turnauksessa kilpaillaan B-E -luokissa.

LISÄTIEDOT

Lipunmyynti Tennisliiga-avaustapahtumaan käynnissä

Henri Kontinen ja John Peers saapuvat jälleen tähdittämään Tennisliiga-otteluita. Tennisliiga-avaukset isketään 17.-18.10. ja lipunmyynti on nyt käynnissä. Mukana Kontinen/Peers lisäksi: Otto Virtanen, Emil Ruusuvuori, Patrik Niklas-Salminen, Harri Heliövaara, Jürgen Zopp, Horia Tecau ja Jean-Julien Rojer.

LUE LISÄÄ & HANKI LIPUT

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomen Davis Cup… →