Liput myynnissä Tennisliiga-avaustapahtumaan 17.-18.10. – Kontinen ja Peers tähdittävät tapahtumaa

30.8.2018  |  16:57  |  Ennakot

Tennisliigan kausi 2018-2019 käynnistyy ennennäkemättömillä huippuotteluilla lokakuun puolivälissä – kuusi Grand Slam -turnausvoittajaa saapuu Talin Tenniskeskukselle 17.-18.10.

Lipunmyynti tapahtumaan on nyt avattu Lippu.fi -palvelussa! Liput ovat päiväkohtaisia, aikuisten lippu kustantaa 30 euroa ja lasten 20 euroa – lippujen hintaan lisätään toimitusmaksu.

OSTA LIPPUJA

HVS isännöi Sata-Tennistä ja Grani Tennistä

Miesten hallitseva mestari HVS-Tennis isännöi keskiviikkona Sata-Tennistä ja torstaina Grani Tennistä (GT). HVS:n riveissä pelaavat jälleen Henri Kontinen (nelinpelin ATP-5) ja australialainen John Peers (nelinpelin ATP-4), joiden lisäksi kentillä ovat tulevaisuuden tähdet Emil Ruusuvuori (ATP-439), Wimbledonin poikien nelinpelimestari Otto Virtanen (kaksinpelin ATP-887) ja Patrik Niklas-Salminen (kaksinpelin ATP-505). Satan johtohahmona on Suomen korkeimmalle rankattu kaksinpelaaja Harri Heliövaara (kaksinpelin ATP-330, nelinpelin ATP-203) ja GT:n puolelta tulevan kauden joukkueeseen ovat nimettyinä virolainen Jürgen Zopp (kaksinpelin ATP-100) ja puolalainen Andriej Kapas (kaksinpelin ATP-1108). Näiden pelaajien lisäksi Sata-Tennistä ja GT:tä ovat saapumassa vahvistamaan viime vuoden US Openin nelinpelin mestarit hollantilainen Jean-Julien Rojer (nelinpelin ATP-9) ja romanialainen Horia Tecau (nelinpelin ATP-15) – Rojer vahvistaa GT:tä ja Tecau Sata-Tennistä.

Torstaina pelataan saman aikaisesti myös naisten Tennisliigan huippuottelu HVS vastaan GT. HVS:n riveihin on nimettynä Emma Laine (nelinpelin WTA-330), Oona Orpana (WTA-1098) ja Anastasia Kulikova (WTA-573). GT:n joukkueen muodostavat Lotta Heiskanen, Stella Remander, Eveliina Koivupuisto, Ella Tuomela ja pelaaja-kapteeni Veera Nurmi.

Ottelut käynnistyvät molempina päivinä kaksinpeleillä klo 16:30 ja nelinpelit pelataan aikaisintaan klo 18:30.

Ainutlaatuisen pelaajakattauksen meriittilistat ovat komeaa luettavaa, sillä joukossa on varmuudella kuusi Grand Slam -turnausvoittajaa: Kontinen, Peers, Tecau ja Rojer ovat voittaneet aikuisten tasolla sekä Virtanen ja Heliövaara junioritasolla. Kontinen/Peers, Tecau/Rojer ja Virtanen pelaavat parhaillaan käynnissä olevassa vuoden viimeisessä US Openissa.

Seuraavat Tennisliiga-kierrokset marraskuussa

Muiden joukkueiden osalta liigakausi alkaa marraskuun 10. päivänä ja runkosarja päättyy 26.1.2019. Kauden huipentava finaalitapahtuma pelataan 9.3.2019.

TENNISLIIGAN KOTISIVUT & OTTELUOHJELMA

Miehet: HVS-Tennis (Helsinki), Smash (Helsinki), Grani Tennis (Kauniainen), Helsingin Lawn-Tennis Klubi (Helsinki), Sata-Tennis (Helsinki), Porin Verkkopalloseura (Pori), Smash-Kotka (Kotka), TVS-Tennis (Turku), Tampereen Tennisseura (Tampere), Variston Tennis (Vantaa)

Naiset: HVS-Tennis (Helsinki), Smash (Helsinki), Åbo Lawn-Tennis Klubb (Turku), TVS-Tennis (Turku), Helsingin Lawn-Tennis Klubi (Helsinki), Tampereen Tennisseura (Tampere), Smash-Kotka (Kotka), Grani Tennis (Kauniainen)

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 35/2018 – →